Bu filmi erkeklere ya Hudson-Hathaway ikilisi ya da yanlarında bulunan herhangi bir bayan seyrettirebilir,aksi mümkün değil.Ancak sıfır beklentiyle izlendiğinde tahmin edilenden daha keyifli bir komediyle karşılaşmak da mümkün ki bir filmi beğenmek için bazen beklentilerin sıfırda olması bile yetmeyebiliyor.Kate Hudson-Anne Hathaway çiftinin güzellik ve şirinliklerinden destek alan,erkek seyirciye bile kendini izletmeyi başarabilen hoş bir komedi ''Bride Wars''.
Aslına bakılırsa sade bir romantik komedi..Kate Hudson`ın biraz daha baskın bir karakterde gösterildiğini görebiliyoruz.Anne Hathaway sönük kalmıyor bunun yanında ama.Final beklenilen gibi değil biraz daha farklı Emma açısından :)Ancak güzel 10/7
çocukluk arkadaşı iki kadının romantik komediden çok draması.. Sürükleyici güzel bir arkadaşlık filmi… karekterler oyunculuklar güzel oturuyor.. Bu film bence bir drama