Kutsal Damacana
1986 Puanlama

leo988
leo988

8 Nisan 2008 tarihinde eklendi
beni gora'dan sonra en çok güldüren film kutsal damacana oldu. bence filmde hata ve kusur arayacağımıza filmin türü olan komedi unsuru var mı yok mu ona bakalım. çünkü bu film bence gayet komik ve kaliteli olmuş.
aksamum
aksamum

3 Nisan 2008 tarihinde eklendi
evet ya sanki constantine'nin komiği çok zevkli hele o 'verdim kutsalı' harika :D
beyazperderemaker
beyazperderemaker

1 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Hayatımda izlemeye çalıştığı en kötü filmlerden biri. Filmin daha başında çekim hataları başlıyor, oyuncuların yapmacık tavırları içimi sızlattı. Aşırı derecede baştan savma bir yapım olmuş. Dizi kadar bile akıcılığı yok filmin o derece.
mrexcellent
mrexcellent

26 Mart 2008 tarihinde eklendi
Şafak Sezerede bu soruldu adam çok güzel cevap verdi.Şeytanı görünce aa şeytana bakmı dicek.Küfürler gayet yakışmış filme.Filmin bütçesi 1,5 milyon dolarmış.Bu filmden zarar etmemişlerdir umarım.Vizontelenin ilk serisinden sonra izlediğim en komik ikinci Türk Filmi !
teneke-20
teneke-20

26 Mart 2008 tarihinde eklendi
Ya arkadaşlar nejat uygur,kemal sunal,şener şen ,cem yılmaz ,ata demirer. bu oyunculardan hangisi küfürlü değil yabancı komedilerden hangisi küfürlü değil. Burda yorumlara bakıyorum çok tuhaf yorumlar eğerki kötüliyecekseniz kötüleyin ama düşünerek yapın.
muratcan3
muratcan3

25 Mart 2008 tarihinde eklendi
Aslında çok şık film. Tek dezavantajı gereksiz ve fazla küfür içermesi. Bu arada Eyşan Özhim gerçeten mükemmel ötesi(fiziken).
gokalp1343
gokalp1343

25 Mart 2008 tarihinde eklendi
açıkçası costantin ile iyi dalga geçmişler güzel film olmuş komedi sevenlerin izlemesini tavsiye ederim
atakanozruh
atakanozruh

24 Mart 2008 tarihinde eklendi
Hiçbir şey düşündürmeden sadece güldürmek amacıyla çekilmiş bir yapım. Korku filmleriyle dalga geçerek ve Şafak Sezer'in başarılı performasıyla seyirciyi küfürle ve absürtlükle de olsa güldürmeyi başarıyor. Ayrıca efektleri de bir başka beğendim. Kısacası kafa dağıtmak için izlenebilecek keyifli bir seyirlik denebilir. 7/10
Esteban-2
Esteban-2

14 Mart 2008 tarihinde eklendi
Sinemada mı evinizde mi izlersiniz bilemem ama film harbiden çok komikti.**Şafak Sezer’in şeytan çıkarma muhabbeti süperdi.10/7
eenkei
eenkei

14 Mart 2008 tarihinde eklendi
recep ivedik ile bunu karşılaştırırsak bence recep ivedik daha güzel filmin en başında çok küfür oluyor bence bu kadar olması hiçte iyi değil recep ivedikin olumlu yanı bir tipleme olması hiç olmazsa mantığı var ama bunda 2 yerinde güldüm başka bir yerde komedi yok milletimiz küfürle gülmek istemiyor artık boyle film çekmeyi bırakın!
kafkef6180
kafkef6180

13 Mart 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar film çok komik kötü diyen arkadaşlar acaba hangi filmde bu kadar gülmüştür emiinim gülmekten çatlamışlardırrr.. maksat kötüülemek olsun diye yorum yazıyorlar elin gavurunun filmine para verecene Türk filmine 2 misli para veririm daha iyyiiişafak sezer bir harika :d:d abi ne oldu abi ne oldu
Sikimic
Sikimic

12 Mart 2008 tarihinde eklendi
2-3 espri dışında hiç de çekiciliği olmayan filmdir.
serkansoylemez1980
serkansoylemez1980

sitroen?? =)))))))))))
000alper
000alper

12 Mart 2008 tarihinde eklendi
Bir iki yerde çok güldüm.Fakat bunun dışında pek iyi olmayan bir komedi filmi olduğunu düşünüyorum. 10/4
pegasus54
pegasus54

11 Mart 2008 tarihinde eklendi
çok güzel bir film ucuz amaerikan filmlerinden bin kat iyi hiç değilse bizim insanımız soguk espirili değil sıcacık bu yorumu 2 kez yazdım eğer amerikan bagımlısı iseniz mynet editörleri bunuda yayınlamayın