tolga944
10 Mart 2008 tarihinde eklendi
bekledigimden komik olmus,ben 8 verdim,küfürler girla ama artik hangi filmde yokki vede gercek hayatta da böyle degil mi:)yani küfür bakimindan``gülüyoruz aglanacak halimize``
arkadaşlar eger ben bu filmi sanatsal acıdan begenmedim surası olmamış burası eksik kalmış diyerek film izleyenlerden deilseniz ve filmden beklentiniz bazı arkadaşlar gibi bir sanat eser i değilse izleyin ve doya doya gülün inanın sahandan dahi kat kat komik
arkadaşlar bırakmıyorsunuz adamlar para kazansın.neden sinemada izlenmez? gayet güzel film ve hatta recep ivedikten daha komik.maksat güldürmek zaten saçma sahneler elbette olacak.güzel bir tanıtım yapamadı adamlar.belliki bütçe kısıtlı.ben sinemada izledim.hem zaten orijinal vcd,dvd çıkmadı şimdi tavsiye ettikleriniz korsan.yazıkdır o insanlara emek veriyorlar.korsan alırsam ayıp olur! belki bu ayıpı film yapımcıları bilemeyecek ama ben kendimi kandırırım herşeyden önce.10/8
ilk kez turk fılmınde bu kadar guldum aslında safak sezerı hıc sevmem ama hak vermek gerekırse ınanılmaz bı oyunculuk gostermıs cok komık ama bıraz sacmalamıslar ama sınema ızlencek fılm degıl evınızde daha keyıf alırsınız tavsıye ederım
filmmin bazı sahneleri very very funny(çok komik) bazı sahneleri orta düzey sinamada izlenmesi gereken bir film değil bence tvde izleseniz daha iyi olur.Dvdsini alırsanız pişman olabilirsiniz 10/7
çok eğlenceli bir film,filmden çıktığınızda bile kendinizi gülümser halde buluyorsunuz,insanı mutlu eden filmlerden,mizahi tarafı harika,ancak bomboş bir film değil sadece güldürmeceden oluşan, içinde bazı mesajlar da yok değil. kesinlikle sinemada izlenilmesi gereken bir film.
Şafak Sezer oLayın en son noktasını oynamış artık.küfür var,şeytan filmLeriyLe dalga geçmek var.yardımcısı o roLun hakkını da vermiş.gidip gülün işte..
arkdaslar bize çok övdüler en iyi komedilerden biri dediler.gülmekten koparsınız dediler.inanın paranıza yazık tek başına oynuyor şafak.espiri yok sadce kaç küfür onlar biraz komik.izlediğim en kötü filmdi komedi adına.konu zaten yok.g,tmeyin gidersenizde bu yazdıklarımı hatırlarsınız...