Kutsal Damacana
1980 Puanlama

Ali ERDOGAN
Ali ERDOGAN

27 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en kötü filmlerde 1 numaraya girer.ilk yarı bitimine dayanamadım.rezalet şafak sezer.4 seri yaptın.yeni birşeyler üretememek bu olsa gerek.şahan'dan ders al biraz.yada rahmetli kemal sunal serilerini izle.seri nasıl olur öğren.verdiğim 350 tl'ye yazık oldu.hadi şafak sezer sen sıvadın.bu kadro sana nasıl kandı anlamadım
Asya Celik
Asya Celik

27 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Gotik-korku karanlık bir hava ve komedi karışımı gibi farklı ve kendine has bir şey olmasını umuyordum ama aslında kadroya bakınca pek bir şey umut etmemem gerektiğini de bir yandan anlayabiliyordum. Belki beni ters köşe yapar diye bekledim yalnız maalesef tahmin ettiğim kadar kalitesiz çıktı. Olay ne yazık ki o bildiğimiz dandik yerli komedilerden ileriye gitmiyor.
yasoergin
yasoergin

31 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Korku filmi yapabiliyormuyuz ki bide onlarla dalga geçiyoruz :S
Dilara-TJ
Dilara-TJ

25 Aralık 2008 tarihinde eklendi
kotu bir filmdi. hemde her acıdan. kufurler abartılmıs, fazlaca kullanılmıs. Film komedi turundeyse bence espriler, nukteler on planda olmalıydı. Kufurler, cinsellik degil. Kesinlikle tavsiye etmiyorum, filmi alıpta paranızı, zamanınızı harcamayın, degmez.
envercan-96
envercan-96

16 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
çok kötü bir film.sadece küfürle güldürmeye çalışılmış
kapici125
kapici125

5 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
valla arkadaşlar filmin ilk cdsini taktım we ilk 12 dk izleyip cdyi çıkarttım bu kadar kötü bir film olmaz ya şafak sezer batırmış cdyi aldığıma almışıma 1000 pişman oldum.milletin anlattığı kadar güzel ve gülünecek bir film değildi 10/3
not:boş vakitte bile izlemeye gerek yok...
beck31
beck31

15 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten çok basit ve saçma bir film, eğlenmek için dahi izleyenmeyecek bir film yinede emeğe saygı ve 10/3
verda79
verda79

27 Ocak 2008 tarihinde eklendi
çok kötü bir film. büyük hayal kırıklığı yaşadım.Baştan sona inanılmaz küfürlerle süren saçma bir film. Bence zaman kaybı önermiyorum.
trcapital
trcapital

17 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Buradaki yorumlardan ve sinepuandan epey ümitlenerek gitmiştim hatta ilk sahneler oto yıkamacıda geçen diyaloglar doğru karar verdiğimi düşündürmüştü ama maalesef film tam bir fiyasko! Gittikçe inanılmaz kötüleşiyor, kesinlikle film gibi bir kurgusu yok, belki skeç ya da Youtube'da yayınlanabilecek bir kısa film olabilir. Sinemada gösterilmesini hala anlayabilmiş değilim. Hayatımda ilk kez bir filmin son 20 dakikasında dayanamayıp çıksam mı diye düşüncelere kapıldım. Şafak Sezer'in Gora'daki Cem Yılmaz'ın oynadığı tiplemeye benzer rolü fena değil, güldürüyor ama film olarak çok çok kötü, berbat bile denilebilir; maksimum 3 puan.
nedret-alaner
nedret-alaner

15 Ocak 2008 tarihinde eklendi
benim izlediğim en kötü türk filmi
tamamen zaman kaybı.
yapılan iyi yorumlar üzerine, gülmek amaçlı gittik fakat tamamen hayal kırıklığı.
aysen-karakaya
aysen-karakaya

15 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Hayatımda gördüğüm en kötü filmdi.Buradaki yorumların üzerine filme gitmeye karar verdim, ama malesef hayal kırıklığı yaşadım.Ne oyunculuk, ne hikaye,ne konu hiçbirşey yok.Tamamen zaman kaybı ve iğrençlik.Bundan sonra Şafak Sezer in oynadığı hiçbir filme gitmem.Kesinlikle önermiyorum paranıza ve zamanınıza yazık.
tugcenaz-cakir
tugcenaz-cakir

13 Ocak 2008 tarihinde eklendi
çok kötü bir film daha doğrusu küfür filmi bence gitmeyin derim yani...
ela-atakan
ela-atakan

13 Ocak 2008 tarihinde eklendi
arkadaş dioki yabancı filmlerde küfür duymak rahatsız etmioda türkçe oluncamı rahatsız oldunuz..evet.yabancı filmlerin tüm kalitesini,kabiliyetini aldıkta küfürmü eksik kaldı..inanamıyorum beğenenlere..nası bi kitle olabilir bu..küfür var küfür var..bu filmdeki küfürler o kadar iğrençki yarısını bekleyemedik çıkmak için..Allah ıslah etsin diorum...
gs-selma
gs-selma

8 Ocak 2008 tarihinde eklendi
neden o salonda o filmi izledim diye kendime sorduğumda cevabını sadece ve sadece küfür kültürümü geliştirmek için olsa gerek diye verebiliyorum. şafak sezere diyeceğim yok ama o neydi öle. küfüre gülen bir salon insan. küfür bir dilin zenginliğidir evet bunun farkındayım ama lütfen bu filme normal bir cümle yoktu. bu kadar vahim olamaz herhalde durumumuz. beğenilecek bir film değil. kesinlikle. bu kadar iyi bir puan almış olması da şaşırtıcı. adam sandler'in son filmi damadı öpebilirsin'i hatırlattı bana. o da böyleydi. komedi ile nedense küfürü birleştirmek bizde bir gelenek oldu. ilginç gerçekten.
tmnt92
tmnt92

7 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Siz neden filmin yerden yere vurulduğunu sormuşsunuz.Ben şöyle bir şey diyeyim izninizle: Terbiyesizlik sinemada erotizm gibi durmaz.O başka şey,o başka şey.Filme bakın ya,bu ne rezillik sırf küfür.Üstelik buna rağmen başrol oyuncusu çıkıp ahkam kesiyor, 'Türk sineması yücelsin' diye.Hadi G.O.R.A da çok küfürlüydü.Ama en azından onun belli bir konusu ve koruduğu bir çizgisi vardı,ve kalitesi.Leman dergisindeki bir karikatürden uyarlanan filmde mide bulandırıcı sahnelerin yanı sıra,3 belli edilmeyen porno sahnesi,yaklaşık 23 tane de küfür var.Film 90 dakika.Cümle başına küfür düşüyor,yapmayın beyler,Türk sinemasının seviyesini bu kadar aşağıya çekmeyin.Biz kendine terbiye sınırı belirlemiş filmler istiyoruz,çok bir şey değil bu,lütfen bu filmi çok fazla yüceltmeyelim de en azından yapımcılar örnek alsınlar,Türk sinemasının dünyadaki yeri de önemli ve bu film imaj zedeleyici olabilir.Zaten küfür olmasaydı da sevmezdim ya,o ayrı.Leman dergisi ve gerçekten güldürebilen bir kaç espri için,10/2