wolfman-535353
27 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
film izlediğim en komik filmlerden biriydi yapılan yorumlara bakınca şaşırdım açıkçası armudun çöpü üzümün sapı filmlerde gerçe-kçilik görmek istiyoruz ama kendimiz gerçek değiliz bi kere herkes de bi hınçal uluç özentisi beğenmemek aşağılamak sanki farklılık üstünlük gösterisi küfürlü olmasını eleştirenler kendileri hiç küfür etmiyolar sanki beğenmediyseniz izlemeyin yorumda yapmayın filmi henüz izlememiş insanları etki altında bırakmayın filme 10/9
Bence çook komik bi r filmdi konusu her ne kadar saçma olsa da zaten çoğu korku filmi de öyle bu filmde saçma olmasına rağmen insanları eğlendirip güldürmeye başarmış güzeldi..
ya bu filmi nasıl beğenmezsiniz anlamıyorum.yani filmde mutlaka amerikan tarzı sahnelerin amerikan usulu karışık konuşmaların olmasımı gerekiyo.tam türk insanının vereceği tepkileri veriyo :-).vallahi en sevdiğim türk filmi gülmekten yanaklarım kitlendi vallah.
acikcasi filmde şu iyiydi, burası gercekten cok komikti diyebilecegim hicbirsey yok neredeyse. bence yine siradan basarisiz bir komedi filmiMİZ maalesef. begenenlere saygi duyarim.. ama benim hosuma gitmedi. 10/4
Bu filmde Şafak Sezer ve Ersin Korkut beni gülmekten öldürdü. Ama geri kalan gerçekten çok kötüydü. Filmi iki oyuncunun replik ve mimikleri ayakta tutuyor. Birde bazı sahnelerde gercekten korktuğumu itiraf ediyorum. Ama filmin geri kalanı oyunculuklar havada kalmış gibiydi. 10/5
beni gora'dan sonra en çok güldüren film kutsal damacana oldu. bence filmde hata ve kusur arayacağımıza filmin türü olan komedi unsuru var mı yok mu ona bakalım. çünkü bu film bence gayet komik ve kaliteli olmuş.
Ya arkadaşlar nejat uygur,kemal sunal,şener şen ,cem yılmaz ,ata demirer. bu oyunculardan hangisi küfürlü değil yabancı komedilerden hangisi küfürlü değil. Burda yorumlara bakıyorum çok tuhaf yorumlar eğerki kötüliyecekseniz kötüleyin ama düşünerek yapın.