handec230
16 Şubat 2008 tarihinde eklendi
çok eğlenceli bir film,filmden çıktığınızda bile kendinizi gülümser halde buluyorsunuz,insanı mutlu eden filmlerden,mizahi tarafı harika,ancak bomboş bir film değil sadece güldürmeceden oluşan, içinde bazı mesajlar da yok değil. kesinlikle sinemada izlenilmesi gereken bir film.
arkdaslar bize çok övdüler en iyi komedilerden biri dediler.gülmekten koparsınız dediler.inanın paranıza yazık tek başına oynuyor şafak.espiri yok sadce kaç küfür onlar biraz komik.izlediğim en kötü filmdi komedi adına.konu zaten yok.g,tmeyin gidersenizde bu yazdıklarımı hatırlarsınız...
Ey benim kutsal dirayetlere nail halkım, BP kardeşlerim gelin yapmayın şu filme harika demeyin. Birkaç absürd harekete kahkaha atarak Rürk sinemasını ne hallere getirdiğinizi görün artık. Bilindik bir senaryoya birkaç laf salatası ekleyerek Harika film yapılıyorsa zevkinizi sorgulayın derim. ...Uyarır halkı-e efaganım, Kara bahtım uyanmaz mı...
Aslında pek umutlu gitmemiştim filme ama beklediğimden biraz daha güzel çıktı.Bazı sahneleri abartılı olmuş ve en sonra ki konuşma çok saçmaydı.6/10 Hakediyor görüşündeyim...
Filmin senaryosunda aksaklık var. Olsa da olur olmasa da olur türünden karakterler var. Dini temalarla dalga geçilmesine rağmen kutsal suya ve haça anlam yüklenmesini bir müslüman izleyici olarak yadırgadığımı söylemeliyim. Diyaloglar bol küfürlü ve bu küfürler filme bir anlam katmıyor. Tabii ki karakterler küfür edebilir ama ayerli yersiz olunca bir anlam ifade etmiyor. . Sonuç olarak film Türk sinemasının gelişimine bir şey katmıyor... Televizyon skeci tadında bir film, sadece gülmek için gidilebilir. Fazla bir şey beklememek lazım.
İlk önce Film, hiçbir sanatsal kaygı taşımamakta onu sölemek isterim. ve kesinlikle +18 olmalı çünkü çok küfürlü gereksiz. devam etmek gerekirse espiriler sadece geyik üstüne ve ben şahsen geyik yapmak için sinemaya gitmem. Çok güzel göndermeleri var ayrıca. olsun die zorla bi senaryo koymuşlar bu olmasaymışta olurmuş gereksiz kaçmış senaryo bu filme. Ben gidilmemesi taraftarıyım nasılsa tv de 1 sene sonra çıkar. gerçi biplemelerden filmi anlayabilirseniz tabii.
hayatımda gittiğim en kötü filmdi.ne başı belli ne sonu filmin.boşuna zaman ve para kaybı.başka filmlere gidin.bol küfür var ama konu yok.tamam belki gülebilirsin.oda şafak sezer 'in ağzından küfür duyduğun için yoksa aynı küfürleri bizde ettiğimiz zaman onun kadar gülünç gelmiyor.son zamanlarda sinema ve film anlayışı kaybolmuş.mesaj veren hiçbirşey yok.
şafak sezer sevenler izlemeli bu filmi. fazla argo içeriyo olması kız arkadaşınızla veya ailenizle gitmenize engel olabilir. bence eğlenceli ve pek çok kez kahkahalarla güldüm
ya şimdi hangi sinema sonuna kadar sanat diyor, filmde doğru küfür var ama karakterler zaten hayatın içinde cebelleşen insanlar. siz hiç sokakta gezerken insanlara kulak misafiri olmazmısınız yada paris şanzelize de mi yaşıyorsunuz?( keza oranında kendine özgü tipleri vardır.) ikinci olarak sinema nasıl gelişir? parayla değilmi eee o zaman; adamda yapmış işte çok insan izlesin diue bana görede çok güzel olmuş. ne yani adam para kazanmadan kim izler kim izlemez diye özellikle türkiyede sanatsal bir film yapsaydı. hiç mi hatırlamıyorsunuz ne oyuncular ve yönetmenler bu konuda ne paralar hrcayıp rezil oldular. arkadaşlar sonuç olarak filmlerin illada ağlatması gerek değil ve bizler bu filmleri izlersek türk sineması gelişir. scary movie çok mu iyiydi yada beden öğretmeni ne bileyim.
Filmi dün aksam izledim.Şafak Sezer varsa gülmek var arkadaşlar süper espriler var filmde.Biraz küfürlü ama o küfürler filmi izler hale getiriyor :D 10/6
Sinemada gülmekten koltuğumda rahatça oturamadım.Gerçekten çok absürd ve süper bir komedi olmuş.Hele şafak sezerin oyunculuğuna söz yok.Ben keyifle ve kahkahalarla izledim emek verilmiş filmi yapanların emeğine sağlık.
bence süper bi film.harika şafak sezer süper oynamış.esprilerde çok kaliteliydi.ayrıca beğenmeyenlere şunu söylüyorum sadece kemal sunalın filmlerinin neredeyse hepsinde küfür var.onlara da gülmüyosunuz böyle tepki veriyosunuz değil mi? yapmayın arkadaşlar argoda olsa burada verilmiş bi emek var sonuçta.tabi ki herkes beğenmek zorunda değil ama bu kadar acımasız yorumları da haketmiyo bu film...