Kutsal Damacana

Biraz önce izledim bence hoş bir film olmuş izlemeye değer :) 10/7
seliria
seliria

27 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Şeytan filmi komedi türünde ancak böyle yorumlanabilirdi.Tebrikler çok güldüm çok keyif aldım :)
otrivine
otrivine

19 Eylül 2008 tarihinde eklendi
başta filmi önyargılı izledim ama oldukça eğlenceli olduğunu görünce sevindim.gayet komik ve güzel bir film.
Engin Yüksel
Engin Yüksel

24 Ekim 2014 tarihinde eklendi
öylesine izlenecek bir filmden öteye geçemeyen öylesine film işte 6/10
rapfather
rapfather

19 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
ben beğendim.bir kere sıkılmadan takip edilebiliyor.gayet ince espriler ya da absürt espriler var.küfür de var ama kendi adıma küfürlü yerlerine degil normal esprili yerlere güldüm.çok bir şey beklemeden izleyin yalnız,daha iyi olur sonra bu neydi hiç de gülemedim diyebilirsiniz.
cinemaniac-87

gülmeye ihtiyacımız war...
Mertkan05
Mertkan05

12 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
küfür olmasa çok dapa iyi bir film olacakmış
wolkiwolki
wolkiwolki

10 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Kutsal Damacana, yer yer komik bir film. Tabi 'yer yer komik' nitelemesi biraz muhalefet eder gibi olacak ama gerçekten de öyle. Lakin bu, neyi komik bulup neyi bulmadığınızla da yakından ilgili. Mütemadiyen küfreden bir kahraman sizce komikse Kutsal Damacana tam da size göre; aksi durumda ise zaman zaman itici gelebilir...Filmin afişine veya fragmanına baktığınızda epey bir oyuncu var aslında ama film kesinlikle bir One Man Show... Şafak Sezerden ibaret...Filmde komedinin yanında bir parça da özel efekt mevcut ama, fevkalade başarısız olduğu dikkatinden kaçmamıştır eminim kimsenin. Ancak, limsenin çok da umrunda olmadığı diğer emin olduğum şeylerden biri :)))
korkumania
korkumania

23 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
izleyince biraz sasirdim iyi is cikarmislar cogu zaman gulduruyo filmden kopmuyosunuz izlenebilir guzellikde.
erdi1990-kasparov
erdi1990-kasparov

10 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Arkadaşlar bir bakıma iyi ama cogu yonuyle ızlemenızı tavsıye edemeyecegım bır fılm cunku olayları cok abartılı ve argo bır fılm...
atakanozruh
atakanozruh

24 Mart 2008 tarihinde eklendi
Hiçbir şey düşündürmeden sadece güldürmek amacıyla çekilmiş bir yapım. Korku filmleriyle dalga geçerek ve Şafak Sezer'in başarılı performasıyla seyirciyi küfürle ve absürtlükle de olsa güldürmeyi başarıyor. Ayrıca efektleri de bir başka beğendim. Kısacası kafa dağıtmak için izlenebilecek keyifli bir seyirlik denebilir. 7/10
eenkei
eenkei

14 Mart 2008 tarihinde eklendi
recep ivedik ile bunu karşılaştırırsak bence recep ivedik daha güzel filmin en başında çok küfür oluyor bence bu kadar olması hiçte iyi değil recep ivedikin olumlu yanı bir tipleme olması hiç olmazsa mantığı var ama bunda 2 yerinde güldüm başka bir yerde komedi yok milletimiz küfürle gülmek istemiyor artık boyle film çekmeyi bırakın!
Sikimic
Sikimic

12 Mart 2008 tarihinde eklendi
2-3 espri dışında hiç de çekiciliği olmayan filmdir.