Kutsal Damacana
1986 Puanlama

Ilknur K
Ilknur K

11 Ocak 2012 tarihinde eklendi
buna gülebilen kişi espri nedir bilmiyor. bu ne ya! verin senaryoyu bana ben dağıtırım ortalığı.
000alper
000alper

12 Mart 2008 tarihinde eklendi
Bir iki yerde çok güldüm.Fakat bunun dışında pek iyi olmayan bir komedi filmi olduğunu düşünüyorum. 10/4
echo20
echo20

31 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
zaten çok fazla beklentiyle izlememiştim bu filmi...ve düşüüdüğüm de oldu...bolca espri...ve hemen hemen her esprinin çıkış noktası küfür! küfürsüz kaliteli komedi yapmak varken neden böyle bir yola başvurulduğunu da anlamadım doğrusu...

görsel efektler zayıf,basit bir konu...
vasatın da altında...:/
nskmourinho
nskmourinho

30 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bu filmde de gülünmüş ya enteresan.Oyunculuk sıfır.konu rezalet.Tiye almanın da bir adabı vardır alay edeyim derken alay edilmeyeceksin. 1/10
taffytaffy
taffytaffy

11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
eğlenceli bir film..izlemeyenler izlesin derim..
beyazperderemaker
beyazperderemaker

1 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Hayatımda izlemeye çalıştığı en kötü filmlerden biri. Filmin daha başında çekim hataları başlıyor, oyuncuların yapmacık tavırları içimi sızlattı. Aşırı derecede baştan savma bir yapım olmuş. Dizi kadar bile akıcılığı yok filmin o derece.
scarface-tony35
scarface-tony35

27 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Şafak sezer mükemmel bir aktör.Ama böyle filmlerde oynamaması lazım.Biraz ağır filmlerde görmeyi merakla bekliyorum.Filmi izledim absürd komedi,küfür ederek espri yapılıyor.Akılcıl bir espri yok.Şeytan teması üzerinde çok durulmuş 1 veya 2 sahnede gülüyorsunuz bunun dışında bir mükemmelliği yok.Vakit öldürmek için ideal ama bazı sahnelerde sıkıntı basabilir.
Sinem K.
Sinem K.

24 Aralık 2007 tarihinde eklendi
uzun zamandır izlediğimiz en kötü filmdi. resmen izleyiciyi aptal yerine koyan, espirileri küfürden ve belden aşağı muhabbetten ibaret olan, belli bir konusu olmayan, izleyiciye hiçbir şey vermeyen, ucuz espirilerin dışında şeytan ve halka filmlerinin takliti bir kızın garip böğürmelerinden ve Eyşan Özhim’in göğüs dekoltesinden başka hiçbir içeriği olmayan bir filmdi. çıktığımızda verdiğimiz paraya ve harcadığımız zamana acıdık sadece. oynayan oyuncuları kendilerini böyle bir filmle afişe ettikleri için, senaristi senaryo niteliği bile olmayan bir öykü yazdığı için ve yönetmeni de bu filmi çektiği için kınıyoruz. böyle filmler yapılmaya devam edildiği sürece insanlar da yabancı filmleri tercih etmeye devam edeceklerdir. 10/0 (sinem&emre)
Ferdo
Ferdo

25 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Şafak Sezer sanırım Mehmet Ali abisinin peşinden gidiyor.film aynı onun filmleri gibi saçma sapan,oyunculuk hiç ama hiç yok.Espiri diye küfürler havada uçuşuyor.Tek bir gerçek var birkaç sahnede gülüyorsunuz.Türk sineması bu kadar basit mi oldu çok merak ediyorum konu yok,oyunculuk yok.Filmin içine küfür koyuyolar alın size sinema filmi.10/4
blade184
blade184

22 Ocak 2008 tarihinde eklendi
çok kötü bir film. küfürle başlayıp küfürle bitiyo.Paranızı boşa gitmesini itemiyorsanız bu filme gitmeyin.tek şafak sezer hatrına notum 2/10
ciwanali72
ciwanali72

20 Ekim 2008 tarihinde eklendi
sana katılıyorum mmb14 1/10. bide bu gibi filmleri sinemada izleyipte beklediğimiz gibi komedi olmadığı zaman verdiğimiz paraya ve harcadığımız zamana yanıyorum.
serhad-mutlu2
serhad-mutlu2

26 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
rezil bir film...
porontolo
porontolo

23 Aralık 2007 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim en kötü film. daha filmin yarısında sinirden delirecektim (-) eksi puan olsa onu vercektim. verdiğim paraya yazık
forumdeposu
forumdeposu

1 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Vasat denemeyecek kadar kötü bir film..Zorla bi kaç yerde tebessüm ettim hepsi o kadar..Bence izleyerek vakit kaybetmeyin derim
scarface5353
scarface5353

20 Ocak 2008 tarihinde eklendi
paranıza ve zamanınıza yazık ilk kez bu kadar pişman ayrıldığım bir filme gittim