zaten çok fazla beklentiyle izlememiştim bu filmi...ve düşüüdüğüm de oldu...bolca espri...ve hemen hemen her esprinin çıkış noktası küfür! küfürsüz kaliteli komedi yapmak varken neden böyle bir yola başvurulduğunu da anlamadım doğrusu...
görsel efektler zayıf,basit bir konu... vasatın da altında...:/
Hayatımda izlemeye çalıştığı en kötü filmlerden biri. Filmin daha başında çekim hataları başlıyor, oyuncuların yapmacık tavırları içimi sızlattı. Aşırı derecede baştan savma bir yapım olmuş. Dizi kadar bile akıcılığı yok filmin o derece.
Şafak sezer mükemmel bir aktör.Ama böyle filmlerde oynamaması lazım.Biraz ağır filmlerde görmeyi merakla bekliyorum.Filmi izledim absürd komedi,küfür ederek espri yapılıyor.Akılcıl bir espri yok.Şeytan teması üzerinde çok durulmuş 1 veya 2 sahnede gülüyorsunuz bunun dışında bir mükemmelliği yok.Vakit öldürmek için ideal ama bazı sahnelerde sıkıntı basabilir.
uzun zamandır izlediğimiz en kötü filmdi. resmen izleyiciyi aptal yerine koyan, espirileri küfürden ve belden aşağı muhabbetten ibaret olan, belli bir konusu olmayan, izleyiciye hiçbir şey vermeyen, ucuz espirilerin dışında şeytan ve halka filmlerinin takliti bir kızın garip böğürmelerinden ve Eyşan Özhim’in göğüs dekoltesinden başka hiçbir içeriği olmayan bir filmdi. çıktığımızda verdiğimiz paraya ve harcadığımız zamana acıdık sadece. oynayan oyuncuları kendilerini böyle bir filmle afişe ettikleri için, senaristi senaryo niteliği bile olmayan bir öykü yazdığı için ve yönetmeni de bu filmi çektiği için kınıyoruz. böyle filmler yapılmaya devam edildiği sürece insanlar da yabancı filmleri tercih etmeye devam edeceklerdir. 10/0 (sinem&emre)
Şafak Sezer sanırım Mehmet Ali abisinin peşinden gidiyor.film aynı onun filmleri gibi saçma sapan,oyunculuk hiç ama hiç yok.Espiri diye küfürler havada uçuşuyor.Tek bir gerçek var birkaç sahnede gülüyorsunuz.Türk sineması bu kadar basit mi oldu çok merak ediyorum konu yok,oyunculuk yok.Filmin içine küfür koyuyolar alın size sinema filmi.10/4
sana katılıyorum mmb14 1/10. bide bu gibi filmleri sinemada izleyipte beklediğimiz gibi komedi olmadığı zaman verdiğimiz paraya ve harcadığımız zamana yanıyorum.