filmi konu bakımından gerçekten beğendim ama burak özçivit'in oyunculuğunu yeterli bulmadım. diğer oyuncular gerçekten hakkını vermişti senaryonun. alper mestçi'nin ilk filmi olmasına rağmen onu tebrik ediyorum. filmi izlememiş arkadaşlara da sırf konu bakımından izlemelerini tavsiye ediyorum.....
bazı arkadaslar en ıı turk korku fılmı demısler bence buyu bundan daha guzel ...benım puanım uedı oldu onuda turk sınemasının kotku fılmlerınde kı sevıyesını dusunursek yınede ıı bır iş olmus ... izlenebilir ...
Türk sineması için bir dönüm noktası olmuş. Film kendi kategorisinde çok başarılı. Daha fazla para harcanıp, deneyimli bir ekip ile çekilseydi çok daha iyi olabilirdi ama yinede vasatın çok çok üstünde özelliklede senaryo ve kurgu çok başarılı. Dinsel temalar kullanılarak cinlerle ilgili korku filmi formatında iyi bir film yapmışlar. Yönetmenin ve oyuncuların geleceği parlak. Kesinlikle izlenmesini öneririm.
iyi iyi kardeşim bizimkilere moral verelimki onlara daha iyisini yapsınlar.Yok kötü olmuş yok yapamadılar değil neyimiz eksik yabancılardan yapalım dahada iyisini yaparız.Bence güzel film arkadaşlar gitmenizi tavsiye ederim.
Şimdiye kadar izlediğim (yabancılar da dahil) korku gerilim türündeki filmlerin en iyilerinden bir tanesiydi. Tabi herkesin zevki farklıdır. Kimisi komik bulabilir. Kimisi çok beğenir. Ben iyi bir film olarak izlediğimi düşünüyorum.
ilk defa bir türk filminden çıktıktan sonra etrafımı kolaçan etme ihtiyacı hissettim. gerçekten köylerde kentlerde yaşanan büyüklerimizin anlattığı hikayeler hele ki kur an da gecen bir varlığın dinimize göre işlenmesi çok etkileyici. yabancı filmlerde şeytan çıkarma vs kutsal su haç isa baba oğul vs bir yere kadar ama kendi dinimize göre işlenince daha bir inandırıcı oluyor. ayrıca ilk kez bir türk filminde cin kavramı görsel olarak tasvir edilmiş ve çok da başarılı olmuş. korkmak isteyenlere tavsiye ederim.
Bizden bir korku öğesiyle, müthiş görüntü yönetmenliğiyle, sekanslar arası harikulade geçişleriyle ve asla komik kalmayan görsel efektleriyle Alper Mestçi’nin Musallat’ını izledim ve yıllardır 'Türk Sinemasında ne zaman iyi bir korku filmi çekilecek?' kaygıma ilk kez olumlu bir yanıt oldu. Sinema severlere kaçırmayın derim. Çocukluğundan beri envai çeşit korku filmi seyretmiş bir korku filmi sever olan beni alıp g*türdü film. Her yönüyle iyi kotarılmış bir film ve Türk korku sineması adına bir yüz akı kanaatimce.
filmden az önce.not vermek gerekirse,fena bir film.biz kötü olan karakteri bayan olarak düşünürken meğerse.... neyse anlatmayayım. filmin ilk bölümü çok sıkıcı en azından ben sıkıldım ama ikinci bölüm güzeldi.açıkcası ben "büyü" filmiden daha çok etkilenmiştim ama bu filmde fena değil.yani en azından eve geldiğimde banyoya elimi yıkamak için girdiğimde açıkcası tedirgin oldum:) izlenebilir arkadaşlar kendinize iyi bakın.
Bende gercekten cok begendim filmi ..daha güzel olamazmıydı , olurdu ama amerikan filmlerindeki vampir ,yaratık,veya genclerin kampa gidip teker teker öldüğü filmlerden daha inandırıcı bir konu en azından , bizim halkımıza yabancı olmayan bir konu üzerinde oldugu icin belkide begendim ..