Musallat

milla-jo
milla-jo

10 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Musallat her ne kadar eksik kalan tarafları da olsa pek korkutmuyor da olsa güzel bir film olmuş.
sonerdkc07
sonerdkc07

11 Ekim 2008 tarihinde eklendi
olucak olucak.Biraz daha maddi harcama yapabilirsek güzel filmler çıkıcak.Film bu yüzden basit görülebilir.Ama değişik bir olmuş.En azından farklı bir film tarzında..amerikalılar bu filmi izlerse yeni versiyonu çekilir bence:D Birde istanbul sahnelerinde yaşlı amcamın olması filme kopukluk getirmiş biraz..10/6
arcgoktas
arcgoktas

10 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
arkadas tavsiye etti bekledigimi bulamadım hikaye guzel ama efektler fazla iyi degil
casillas87
casillas87

6 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
şimdiye kadar izlediğim Türk korku filmlerine göre güzel bi yapımdı.. Hatta hikaye mükemmeldi bence.. ancak oyunculuklar hikayeye göre zayıf kalmış bence.. filmin tek - yönü bazı oyuncuların kötü performansı diye düşünüyorum.. ancak izlenmesi kesinlikle vakit kaybı değil..

bence vasat filmleri izleyip "biz Türkler niye korku filmi yapamıyoruz" demek yerine bu filmi izleyip "vay be bizimkilerde yapmış" diyebilirsiniz :)
ermanaltind
ermanaltind

25 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Türkiye'de ve dünyada korku filmleri artık boyut değiştiriyour. Dünyada genelde katliam özetle insanların bakmaya dayanamayacağı iğrençlikte görüntülerle korku filmi yapılıyor. Aslında sadece adı korku filmi olan başka bir boyut. Ülkemizde ise korku filmleri milletimizin yaşadığı yada duyduğu gerçek yada uydurma hikayelerden yola çıkılarak yapılıyor. İzleyici sayısını artırmak için filmle gerçek arasında çok yakında bir noktada iş yapıyorlar. Son senelerde korku filmi diye çekilen filmler cin peri büyü yani bize uzak olmayan aslen konuşmasını bile sevmediğimiz konulardalar. Bu bence filmi aşırı korkutucu öğelerle doldurmakla beraber insanlarda kalıcı etkiler bırakabilecek seçilmiş yanlış bir yöntem. Bunun bir film olduğu unutulmamalı ve/veya izleyiciye bir şekilde bu anlatılmalı yani filmin bir bölümünde sonunda mesela izleyiciyi yumuşatmalı yada en iyisi olarak bu yola hiç başvurulmamalı. Musallat da böyle filmlere yeni bir örnek maalesef. Çünkü gerçek.
ykpdl
ykpdl

11 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Türkiye sineması adına çekilmiş en iyi korku-gerilim filmi diyebilirim.. 10/9
apple-x
apple-x

13 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Ben filmin bu kadar güzel işleneceğini,bu kadar güzel efeklerinin olacağını,burak Özçivit'in bu kadar iyi oynayacağını tahmin etmezdim! O kadar güzel bir film ki.
seradinho
seradinho

4 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Fragmanda izlediğimiz kadarıyla çok etkileyici bir filme benziyor.Yabancıların saçma sapan korku filmlerini izliyoruzda bu gerçeğe yakın bir konuyu işleyen filmimi izlemeyeceğiz.Bence çok iyi bir film olacak heyacanla bekliyorum.
Rainbow-2
Rainbow-2

15 Kasım 2007 tarihinde eklendi
bozxman'ın söylediklerine kelimesi kelimesine katılıyorum fragmanını sinemada seyrettim arkadaşımda bende bu filmi bizim türklermi yapmış diye çok şaşırdık sanırım okadar hüsran sinemamıza bişeyler öğretti umarım filmdeki güzellikler fragmandan ibaret değildir sinemada seyretmeyi düşünüyorum...
metalstein
metalstein

8 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
ben korku filmlerinden oldukça korkarım fakat bunda hiç korkmadım.korku filmi olarak değil de sadece film olarak baktığımda başarılı buldum.bu tarz hikayeler dinleme tiryakisiyim benzeri hikayeler de çok olduğundan çok ahım şahım bir etki yapmadı =)
be-gumm
be-gumm

22 Kasım 2007 tarihinde eklendi
film ne çok iyi nede çok kötü arkadaşlar böyle türk filmlerinin devamı gelmeli bence komik diyinlerde sadece saçmalıyo,vaktiniz varsa gidin izleyin derim..
cem-mcfly
cem-mcfly

11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
filmin çok korkunç oldugunu duyarak aldım.daha çok korku sahnesi yada korkunç şeyler bekliyordum açıkçası ama filmde fazla ürkütücü sahne yoktu yada ben daha fazla bekliyordum.ama konu itibariyle baktıgımızda filmin baştan sona konusu ürkütücü.yani efektler yada biranda çıkmalar korkutmuyor.genel itibariyle konu korkunç.diger filmlere göre gerçeklik payı daha fazla ama yinede biraz abartıldıgını düşünüyorum.ama her zaman söylüyorumki hiçbir korku filminde gerçeklik aranmaz, aranmamalı korku filmlerine (saçma) kelimesi kullanılmamalı.korku filminde gerçeklik arayan bence korku filmi izlememeli.ama herşeye ragmen izlemeye deger.korku filmine merakı olanların izlemesi gereken bi film oldunu düşünüyorum.
sivaslieko
sivaslieko

5 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Filmi begenmeyenler muhtemelen senaryoyu kurguyu pek anlayamamis. Aksi taktirde konudan etkilenmemek mümkün degil !Bugune kadar suregelen klasik korku filmlerinin etkisinde cok fazla kaldıkları icin beklentilerin onune gecen bu filmi begenememislerdir.Tamam bir şahaser degil elbette ama kesinlikle hakkettigi yerde de degil..7.5/10
dejbeng
dejbeng

30 Aralık 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlarıma katılıyorum.bizdeki türk filmleri ancak din üzerine kurulabilir.bu inkar edilemez bence.çok başarılı ve gerçelci bir film.
piscizer
piscizer

8 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Filmin konusu ve senaryosu güzelse de oyunculukları çok yavan buldum.