Musallat

sbasic
sbasic

16 Kasım 2007 tarihinde eklendi
bencede iyi bir film olacak fragmanını bile zar zor izleyebildim hem kendi dini inançlarımız üzerine kurulmuş bnir fillm olduğu için ilgi tplplayacak türk korku filmleri arasınde olur bence
mail83
mail83

20 Kasım 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlar filmi beğenmeyenleri gerçekten anlayamıyorum. daha ne bekliyorlar acaba. oyunculuk süper, efektler iyi, senaryo çok çok iyi. arkadaşlar bence kesinlikle izleyin. filmin ilk yarısı belki biraz sıkılabilirsiniz. ama filme hoca girince herşey değişiyor. hele filmin sonunda yaşadığınız şaşkınlık süper.
ily-akirmak
ily-akirmak

6 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Burak Özçivitin performansı rezalet; filmde öyle... 2/10
merida94
merida94

30 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Bence çoğu türk korku filminin içeriği aynı dinsel olaylardan yararlanıyorlar bu filminde ilk yarısı pek güzel değildi ama ikinci yarısında heyecanlanmaya başladı idare eder.
opethman
opethman

29 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Sinema da izlenmeye değer bir film.

İlk yarıda basit manevralar ile izleyiciyi korkutmaya çalışırken, arka planda kurulan kurgu ikinci yarıda kullanıcıyı gayet filmin içine çekiyor.

Filmi sinemada izledikten sonrai hem para veriyorum hem korkuyorum, peki eğlence bunun neresinde dedirtecek kadar etkileyici.

Türk sineması adına güzel bir gelişme kaydediyor. Özellikle büyü gibi filmlerden sonra Türk korku filmlerinde aşama kaydedilebileceğini gösteriyor.

8/10
kriker1905
kriker1905

24 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
yok böyle bir film ya süper ötesi.anlamadığım 6.his ve köy gibi iğrenç filmler yüksek puanlar alırken bu müthiş film nası bukadar az alır en az 9 olmalı bence!
mesut82xx
mesut82xx

20 Kasım 2007 tarihinde eklendi
az önce çıktım filmden ve hala korkmaktayım bır turk olarak gurur duydum su ana dek yapılmıs en ıyı turk korku fılmı konu montaj efektler kesınlıkle muthıs emegı gecenlere tesekkurler kesınlıkle gıdın
fidelio365
fidelio365

19 Kasım 2007 tarihinde eklendi
öncelikle çok iyi bi korku filmi....sinemadan dualar okuyarak çıktım ayrıca gece evde ışıklar açık uyudum...kurgu mükemmel..filmi izledikten sonra parçaları birleştiriyorsunuz ve hakkaten çok iyiymiş diyorsunuz..kaçırmayın...saçmasapan deil...
crazybadboy
crazybadboy

17 Kasım 2007 tarihinde eklendi
din unsuruyla insanları korkutmaya çalışmak ucuzca bi yaklaşım. bu filmde de bunu gördüm. gerçi dünya böyle. elalem vampire haç tutar, bizim imam da muska yapar. beyaz gözler, tip tip bakan insanlar, saçma sapan hikayeler, kırmızı gören ve çok iyi kol bacak kıran heykele benzeyen ateşten yaratılma bi yaratık... kısaca paranızı boşa harcamayın derim.
bin903
bin903

22 Ekim 2007 tarihinde eklendi
hayal kırıklığına uğramamak için izlemeden konuşmamak lazım.Hepimizin isteği beklediğimizden de iyi olması tabi ama saddece fragmana bakarak filmden bu kadar emin olmak yanlış.
ewalove
ewalove

25 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
filmi hiç beğenmedim.bence vasatın altında bir film.daha iyi olabilirdi.zaten filmin 20-30dksı boş boş geciyor..konu akıcı değil.. ve daha pek çok olumsuzluklar.. 10/1 ancak verebilirim
jemal-1081
jemal-1081

21 Kasım 2007 tarihinde eklendi
bence film başında sıkılanlar için kötü geçmiş olabilir ama sonunda bize werdiklerine değerdi bence.ayrıca izlediğim birçok yabancı korku filminden çok daha güzeldi ve de türk korkularının arasında en iyisi.son sahnede gerçekten korktum.çok beğendim tabii filmin ilk bölümleri pek güzel değildi film biraz kısaltılabilirdi.yapımcı daha çok parası olsa ilk bölümler daha iyi olrdu sanırım.ama biz destek werdikçe türk filmleri gitgide yükseliyo bu film gidin.
fingerling-2
fingerling-2

25 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Film fena sayılmaz bir çok amerikan film inden iyi olmuş.Kötü yorumların çoğuna katılmıyorum bence izlenebilir.
akif-selduz
akif-selduz

29 Kasım 2008 tarihinde eklendi
türk sineması adına farklı yapım tarzıyla izlemeye değer bi film..
ardadi
ardadi

29 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
güzel bir konu üzerine kurulmuş iyi görsellik 2. cd de de korkutmayı başarıyo 1. cd de hiçbir sey anlamadım ama 2.cd gerçekten korkutuyor yani korku filminde türkler yavaş yavas iyi seyler yapmaya basladılar ama tüm filmlerde de inş dini kullanmazlar:)