toxic-22
8 Şubat 2010 tarihinde eklendi
sonu çok etkileyici birde konuyu bizim dinimizde gerçekten var olan bi varlıktan aldıgı için insana bi nebze daha etkiliyo etkisinden kurtulmuş deilim hala o yüz süretleri arada bi yalnız kaldıgımda aklıma geliyo.
üzerinde çok uğraşılmış bir filme benziyor.bence bu tür korku filmleri güzel olur.emeğe saygı gösterip gidip izleyelim bence.birçok yabancı korku filminden daha iyi olduğunu zannediorum.burdan birkana slmlerr:))
Bu filmin fragmanını izledikten sonra dün büyük umutlarla gittim filme ancak beni beklediğim kadar memnun etmedi.Konu güzel ama film çok parça parça,en sonunda parçalar birleşiyor ama kopmalar olmuş.Yeni kuşak oyuncuları ise birşeyler yapmaya çalışmışlar.Yinede filmde emeği geçenleri kutluyorum.
ya tüm türk korku filmleri hep aynı konu üzerinde dönüyo.ille biyertde benzerlikleri çıkıyo ama musallat'ın fragmanını izledim bni parça dabbe bi parça büyü karışımı bişey olması beni korkuttu .daha izlemedim ama şimdiden filmi biliyo gibiyim .tabi bide izledikten snraki düşünce var onuda artık izledikten snra sölerim.
Aslında kültürümüzde Korku filmlerine konu olabilcek nitelikte bir çok durum söz konusu ve bu filmde de cinlerin işlenmesi bence çok iyi oturmuş.Umarım fragmanı gibi güzeldir.
ayrıca yönetmenin ustalığınında altını çizemeden geçemiyeceğim gerçekten süperdi isteneni fazlasıyla veriyor film ne çok uzun ne çok kısa insanı sıkmıyor sürükleyici fakat bi kötü yanı warsa oda biraz fazla karışık olması anlaması biraz zor ama olsun o kadarda kusur olmasa kusursuz olcak:D
Seneryo çok guzel 'Dabbe'yi andıran sahnelerı oldukca fazla ama su seneryoyu daha genıs bıraz daha ayrıntılı we 1 basrol oyuncusu daha koysalardı tum rekorları kırıcanı dusunurdum.Neyse karamsarlık yapmaya gerenk yok...GüseL...
fragmanını seyrettiğim kadarıyla gelmiş geçmiş en iyi korku filmi gibi gözüküyor kolay kolay hiç bir filmden korkmamıştım ama bu filmin fragmanının daha yarısını bile seyredemedim bizim dini inançlarımız daha çok rol aldığı için gerçekten beni çok korkuttu fragmanda ki başörtülü kadının gözlerini gördükten sonra hemen fragmanı kapatıyorum :) çook korkunç yav :) biran önce sinemaya gelmesini bekliyorum inşallah hayel kırıklığına uğramayız ne dabbe ne de büyü bu sanki daha korkunç hasılat rekoru kırabilir fragmanı sayesinde neyse ben bir ara cesaretimi toplarsam fragmanın devamını seyretcem