jamesbond-2
1.684 değerlendirmeler
6 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten filmde emeği geçenleri tebrik ediyorum iyi bir iş çıkarmışlar konu çok sağlam insanın kendi diniyle ilgili de olduğu için daha bir izlenir kılarak tatmin ediyor.Ben beğendim ve Türk sinemasının bu türde iyiye gittiğini ve daha da iyi olacağına içtenlikle inanıyorum.
Son zamanlarda bu kadar gerilmemiştim,gerçek olaylar olması insanı daha da etkiliyor size tavsiyem gece yarısından sonra çekilin odanıza ve bu filmle başbaşa kalın..
Baştan sona meraklı gözlerle izledim filmi . Bazı yerlerde de hakikaten geriyor insanı :) . Sonu ve kurgusu da usta işi :) . İzlediğim en sağlam Türk filmlerindendi . 10/8.5 .
film islamı bilmeyen yada üç harlilerle ilgili bilgi sahibi olmayan insanlar için çok basit ve hatta saçma gelebilir..ancak insan çevresinden daha önce bu filmin konusuna ilişkin gerçek hikayeler duymuşsa tüyleri diken diken eden bir film olabiliyor..
Saçma ama mantık açısından hiç altı boş kalmamış ve toparlamış sonlara doğru...gerçekten gittiğinize değiyor...oyunculuk çok iyi duygular çok iyi yanstyo...sağlam bi film 10/8 favorim...
açıkçası beklediğimin üstünde bir film oldu diyebilirim. filme girmeden önce komik olabiliceği ihtimalini fazlasıyla taşıyordum ama filme girdikten sonra bu fikrim çabucak değişti ve dikkatimi çekmeyi başardı. sanırım gece seansına gitmemizinde biraz katkısı oldu ama filmin de hakkını vermek gerekir. efektler, makyajlar ve oyunculuklar hiç sırıtmadı. ayrıca filmde hacı’nın karısının kucağında bebekle göründüğü sahne gelince aklıma içimden 'bu kadının duvardaki resmi bile yeter' demeden edemiyorum:)izlemeyenlere tavsiye ediyorum ve alper mestçi’yide kutluyorum.
filmi geçen hafta izledim.harbiden iyi film yapmışlar bu sefer kimse gülmedi dabbe ve araf gibi komik sahneleri yok korkutucu ve düşündürücü sahneleri vardı. eminim herkes acaba varmı böyle bir şey demiştir.
Şu zamana kadar izlediğim en sağlam TÜRK korku filmiydi...Konusu sağlam , kurgusu sağlam ve işleyişte çok hoşuma gitti yani basit bir düz mantık yoktu filmde...kesinlikle izlenmeli... 10/8
Bizden bir korku öğesiyle, müthiş görüntü yönetmenliğiyle, sekanslar arası harikulade geçişleriyle ve asla komik kalmayan görsel efektleriyle Alper Mestçi’nin Musallat’ını izledim ve yıllardır 'Türk Sinemasında ne zaman iyi bir korku filmi çekilecek?' kaygıma ilk kez olumlu bir yanıt oldu. Sinema severlere kaçırmayın derim. Çocukluğundan beri envai çeşit korku filmi seyretmiş bir korku filmi sever olan beni alıp g*türdü film. Her yönüyle iyi kotarılmış bir film ve Türk korku sineması adına bir yüz akı kanaatimce.
Bende gercekten cok begendim filmi ..daha güzel olamazmıydı , olurdu ama amerikan filmlerindeki vampir ,yaratık,veya genclerin kampa gidip teker teker öldüğü filmlerden daha inandırıcı bir konu en azından , bizim halkımıza yabancı olmayan bir konu üzerinde oldugu icin belkide begendim ..
bozxman'ın söylediklerine kelimesi kelimesine katılıyorum fragmanını sinemada seyrettim arkadaşımda bende bu filmi bizim türklermi yapmış diye çok şaşırdık sanırım okadar hüsran sinemamıza bişeyler öğretti umarım filmdeki güzellikler fragmandan ibaret değildir sinemada seyretmeyi düşünüyorum...