Gerilim dozu iyi bi gerilim filmi kadar diil ; korku sahnelerin de dipten gelen bi espriyi sezdiriyo insana kalabalık olarak daha zevkli izlenilicek ve başlandığında insanı saran bi film tabi türün aşinalarına yeni gelicek bi etkinlik yok filmde tam cuma gecesi filmi... izlenilebilinir
Sam Raimi bu kez başarmış.80li yılların kült korku klasiği Evil Dead i hatırladım yer yer.Sesi de açınca epey 1 etkili oluyor.Sinema da izlenilesi 1 çalışma.Gerek müzikleri gerekse çekimleriyle çok eğlendiriyor we yer yer de sıçratabiliyor insanı yerinden,şiddetle tawsiye ederim.10/10
Aynı bizim komşuya benzio, oyoyoy filmi izledim artık kadını görünce titreye titreye selam verioum, kadın da şaşırdı.Hergün balkonuna bakarken üç gulhü bi elham okuoum :D Yaktın beni Raimi :D
Film gerçekten süperdi Kesinlikle TAVsiye Ediyorum ÇOK Korkutucu ve Sürükleyici.."Bundan sonra Benden yardım istemeye Çirkin bir kadın gelirse kesinlikle ve kesinlikle istediğini yapıcam..aman benden uzak olsun ^^ izleyince anlarsınız."
Offf sıkıldık artık yaa anlamıyormusunuz .. yeni şeyler lazım yeni mesela.. 2012.. gibi :) korku değil ama ii korku filmi senaryoları yazılcak bunun üstüne .. gerçek gibi ..
Teyze beni bitirdi :D Film güzel arkadaşlar.Bazı yerlerde korktum bazı yerlerde güldüm.Bunuda Same borçluyuz.Üstün basan yanı gerilimdi.Her han tetiktesiniz.Arkadaşında dediği gibi yatak sahnesi felaket :D İyi Seyirler 7/10