gokhankocgida
3 Kasım 2009 tarihinde eklendi
bakın sınemaya gıdıp parasını cope atmak ısteyenler derımkı o parayı yegenınıze kardesınıze yada olmadı 8 mılyona yarım kılo kıyma alın bu bır fılm degıl..sacma komedı gıbı yani..bu kadar teknolojı efekt kullanarak ne kadar boş bır emek sarfedılmıs..yazık kı ne yazık...fılm facıa ve sam raımıden boyle bır fılm ne alaka??? 5 verdım o da nasıl sacmalanır merakım arttı? yoksa bastan koptum..
Vasat bir film.Absürd birkaç sahne filmin inandırıcılığına gölge düşürüyor ve bazı sahneler gerçekten ne alaka dedirtiyor.Bunun yanı sıra filmin sonunun beni tatmin ettiğini söyleyebilirim 5/10
bu kadar saçma bi korku filmi görmedim ..hele o yaşlı kadın çok aramışlarmı merak ediyorum..izlemeye değer bi film değil arkadaşlar..puan bile vermem bu filme ..
Filmi izlemeden burda yorumları okudum ardından fragmanı izledim ve işte bu dedim. Ancak tam bir hayal kırıklığı. Burdaki olumsuz yorumlara dalga geçmiyolar heralde demiştim ancak haklılarmış, Filmin girişi süper ancak dvamı tek kelime ile rezalet, bencede korku filmi değil bu, olsa olsa komedi türüne girer son olarak puanım 4
aman aman korkunç bi film değil. he evet son yıllarda yapılan düzgün gerilim filmlerinden biri ama yine aranan kanmı bence degil.izlenir ama gerileceğinizi pek zannetmiyorum.10/5 iyi seyirler...
soylemek ısterım outlet sıneması efektlerı en ıyı olanlardan bırıdır ama ;) bı yandan en ıyılerınden bırı buysa ızmıtın sınemalarının ne kadar vasat oldugunuda kanıtlar taby... :(
filmi 1 ay önce kadar izledim sırf gerilim heran bişey olcak gibi korku severler kaçırmasın,ama o gelen bı yaratık cinmidir inmidir onu gölge olarak gösteriyo bı kac yerde semumdakı gıbı net gosterselermıs süper olurdu,kesin yerinizden zıplatcak bı kac yerinde :))
lütfen arkadaşlar iyi diyenler nesine iyi dedi yahu bir sonunu zaten 20 dk kala belli etti iki müzikleri kulağımı çınlattı üç kurtlarla, kusmukla, yüzü toprağa bakan yaşlı kadın suratlarıyla tam bir klişe. ayrıca imdb de yüksek puan almasının ne anlamı var, ki aynı site testere1(2004) gibi yaratıcı bir şahesere de aynı puanı(7 küsür) vermiş.
vay be canim türkiyemde ne çok sinema eleştirmeni varmış yok orda şu müzik çalsaymışmış yok şurası şöyle olsaymışmış.. ilk başta bir filmde dram hariç hiçbir zaman senaryosunda gerçekçilik aramayın filmi film oldugu için izleyin.. gayet hoş seyri yüksek bir filimdi bazen şaşırıyorum yorumları okuyunca acaba ben farklı bir filmmi izledim diye.. çogu kişide zaten sırf muhalefet olsun diye yorum yapıyor muhalefeti seviyoruz