tatarali-78
1 değerlendirme
17 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Dün izledim ve beğendim. Uzun süredir böyle gerilim filmi izlememiştim. Gerilim filmi severlere tavsiye ederim. Eeee ne de olsa yönetmen koltuğunda usta bir isim Sam Raimi... Genel puanlamalar zaten filmin ortalmanın üzerinde olduğunu gösteriyor benim de notum 7,5/10
Filmi beğenmeyen arkadaslar olmus... normaldirr herkesin beklentileri farklı... Ama bu film gerçekten son 3 yıl içerisinde benım hatırlayabileceğim en iyi gerilim - korku tarzındaki filmler arasında ilk ikiyi zorlayacak kalitedeydi.. konu gerçekten iyi efektler başarılı.. kurguda biraz eksiklik var ama sırıtan bir sey yok. evet şu konuda kesinlikle katılıyorum. filmde bir sahne var ve o sahne yüzünden filmin sonu 20 dk oncesinden tahmın edilebilyor. bence filmin tek hatası buydu. Ama hakkını yememek lazım düşünün bir kere gerçek anlamda son yıllarda izlediğiniz hangi film gerçekten sizi heyecanlandırdı? gerçekten gerildiniz? bence film gerçekten alkışı hakediyorr İMDB aldıgı puan bence zaten hakkıydı..
filmi az önce izledim ve yapılan olumsuz eleştiriler bir noktada doğru.çok büyük bir beklenti içine girilmeden izlenildiğinde sıkmadan izletiyor kendini. Bence Raimi gibi bi usta çok daha iyisini çıkarabilirmiş genede her şeyi bi kenara bırakın izleyin gitsin pişman olmazsınız.10/7
Gerilim dozu iyi bi gerilim filmi kadar diil ; korku sahnelerin de dipten gelen bi espriyi sezdiriyo insana kalabalık olarak daha zevkli izlenilicek ve başlandığında insanı saran bi film tabi türün aşinalarına yeni gelicek bi etkinlik yok filmde tam cuma gecesi filmi... izlenilebilinir
Aynı bizim komşuya benzio, oyoyoy filmi izledim artık kadını görünce titreye titreye selam verioum, kadın da şaşırdı.Hergün balkonuna bakarken üç gulhü bi elham okuoum :D Yaktın beni Raimi :D
Film cidden tam Sam Raimi işi olmuş, efektler, absürd korku objeleri ve yatık bir konu.Son zamanlarda izlediğim sağlam yapımlardan.Sam Raimi ye teşekkür etmeli.7.5/10
Uzun zamandan beri bir filmin fragmanı içimi bu kadar titretti...Hele o yatak sahnesi,brrrrrr...The Giftti de unutmuş değilim...Sam Raimi yaparsa ,tam yapar...