Kara Büyü
3,2

rudeonerudeone
rudeonerudeone

17 Nisan 2010 tarihinde eklendi
tipik sam raimi tarzı aslında.korku gerilim beklemeden gidin,evil deadleri izlediyseniz aynı o tarzda bir film drag me to hell de.bence sıradan bir film sayılabilir.çok bir özelliği yoktu.sıkılmadan izleyip bitirirsiniz ama etkilemez sizi.kötü bir tarz değil sam raimininki,yani korku gerilim gibi duran filmlerin can alıcı yerlerinde hafif komedi unsurları koymak ve bunu ustalıkla yapabilmek çok da kolay bir iş değildir herhalde.fakat çok ısınamadım ben drag me to helle,sevdim fakat orada burada yazıldığı,otoriteler tarafından fazlaca beğenildiği düşünülürse daha sağlam bir film beklerdim.bu açılardan biraz hayalkırıklığı,fakat dediğim gibi sam raiminin altı filmini izlemiş biri olarak bu da beni rahatsız etmedi.yine de izlenmese de olur sanırım.
jamesbond-2
jamesbond-2

28 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en sağlam korku filmlerinden biriydi diyebilirim gerçekten şaşırtıcı ve iyi bağlamışlar,ani çıkışlar,ses efektleri falan hepsi yerli yerinde.Ben tavsiye ederim,iyi bir yapım.
beck31
beck31

6 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Film cidden tam Sam Raimi işi olmuş, efektler, absürd korku objeleri ve yatık bir konu.Son zamanlarda izlediğim sağlam yapımlardan.Sam Raimi ye teşekkür etmeli.7.5/10
Ilknur K
Ilknur K

12 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Filmin konusu güzel ancak bazı sahnelerin komik olması ki buda sam raiminin işi... korkunç unsurunu azaltmış. evil dead gerçekten korku adına çok şey veriyor. bu ise güldürüyor. ama makyaj ve efektler süper. 10/7
odinhan
odinhan

15 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Samin tartışmasız en kötü filmi.Simple Plan gibi bir şahasere imza atmış bir yönetmenden en iyimser değerlendirme ile b katagorisi bir gore komedi.Tamam yıl 80ler olsa bu iğrençlikleri ve ani oradan buradan çıkan karakterleri kabulleneceğiz ama 2000li yıllarda halen bu mantık heleli Raim gibi bir yönetmden hiç olmamış.10/5
nskmourinho
nskmourinho

1 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Vasat bir film.Absürd birkaç sahne filmin inandırıcılığına gölge düşürüyor ve bazı sahneler gerçekten ne alaka dedirtiyor.Bunun yanı sıra filmin sonunun beni tatmin ettiğini söyleyebilirim 5/10
Chev
Chev

18 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Güzel sahneler mevcut ama çok yapmacık olmuş gerçekten,o yüzden korkmayı bırakın irkilmedim bile.Sam Raimi etkisini göstermiş olmasına rağmen sahnelerin inandırıcılığının olmayışı çok büyük bir eksi..Yönetmenin ismi hatrına 6/10.
ozzy-badd
ozzy-badd

2 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Hakikaten çok iyi bir gerilim filmi . Gerildigim sahne hayli fazlaydi . Sam Raimi bu isi iyi biliyor ... Oyuncular , efektler , konu bütünlügü ve müzikleri de oldukça basarili ... Yalniz sonundaki sürprizi erken çözdüm , o konuda biraz daha kafa yorulup , daha saglam bir ters köse yapilabilirmis . Neyse bu sekliyle de gayet iyiydi ... 5/4 ...
kemerlee
kemerlee

31 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Sam Raimini pusulaşı kaçmış ucuz adalet anlayışı, mide bulandırıcı iğrençlikleri, abzürt sahneleri ve bir dolu saçmalığıyla çok kötü bir korku filmi.Hele filmin sonuyla birlikte senaryonun ne kadar saçma ve gerzekçe olduğu ortaya çıkıyo hayatın boyunca ortalama bir hayat yaşa iyi bir insan ol bunak bir çingeneyi kızdır seni lanetlesin başına bir iblis musallat olsun tüm hayatı rezil etsin üzerinede cehenneme kısa bilet kazan neden çingene kara büyü yaptı diye böyle bir saçmalığı yazandanda çekende ne köy olur ne kasaba.
Burakrises
Burakrises

25 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Sam Raimi 80-90lardaki şeytanin ölüsü filmini tekrar canladırmış. film korku ile komediyi çok iyi harmanlanmış. son 1dkasından önce hep kızın kurtulacağına inanıyordum ama o düğmenin ortaya çıkışıyla herşey değişti. oyunculuk süper özellikle mezarlıktaki sahne mithiş bir performans sergiledi. 10/9 diyorum.
MojoRising
MojoRising

10 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Sam Raimi'nin Evil Dead serisini seven arkadaslara -benim gibi- rahatlikla tavsiye edebilecegim bir film. Popüler korku filmleriyle pek alakasi yok, film 80'lerin korku-komedi tarzina saygi durusu bir çesit.
suadiyekartali
suadiyekartali

5 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Yönetmenin 1982 yılında çektiği Şeytanın Ölüsü adlı filmin bazı sahnelerinin teknolojik halini bu filmde de görmek mümkün yani yönetmen tarzından ödün vermemiş.Bu tip filmlerin finali genelde pek iyi bağlanamaz ancak bu filmde biraz daha iyi bir final olmuş gibiydi.Bazı sahneler çok saçmaydı lakin korku filmi olupta hiç saçmalamayan film çok azdır heralde.
İzlenebilir...
10/7.5
Selcuk Genc
Selcuk Genc

16 Ekim 2009 tarihinde eklendi
inanılmaz derecede etkileyici korku filmi... the descent tan sonra hiç bir film beni bu kadar çok korkutmamıştı.kaçırmayın
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

6 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Son günlerde izlediğim en sağlam korkulardandı..Gerçekten etkiledi beni.Sam raimi nin bi çok filmini beğeniyorum bunuda mutlaka izlemek gerek diye düşünüyorum.. Filmi komedi filmi bulanlar ya başka film izlediler yada başka biyerleriyle izlediler..Bunun başka izahı olamaz..10/10
HAMLET1980
HAMLET1980