Timecrimes
3,7

odinhan
odinhan

20 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Nacho Vigalondo gelecek vaad eden,yeni bir akımın öncüsü bir yönetmen gibi lanse edilse de timecrimesın Donnie Darkodan oldukca esinlenilerek yaratıldığı gerçek.Filme gelince,üzerinde sayfalarca tartışılır,müthiş karışık bir o kadar da bulmaca kadar zevkli ve güzel.Türü sevenlere kesinlikle tavsiye edilir.Bulamaz izleyemezseniz üzülmeyin,kesin Hollywood remakei yapılacaktır bu filmin,aynı tadı verirmi soru işareti tabii.10/8
AstalaVista
AstalaVista

30 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
o kadar da kaRışık değiL.. herşeyi tek tek açıklamışlar.. kuRgu geRçekten çok güzeldi.. puan 7,7
alba42
alba42

5 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Kafa yoran filmleri izlemeyi seviyorsanız bu filmi kaçırmayın.Her sahnede kendi kendinize konusuyorsunuz,olayları yorumluyorsunuz.Çok sürükleyici,akıl karıştırıcı ve bir o kadarda başarılı bir film Timecrimes.
furkanoguzlar
furkanoguzlar

9 Nisan 2010 tarihinde eklendi
zamanda yolculuk yapılabilinse "işte budur,böyle olunmalı" diyerek mantıksal olarak zaman çizgisini düzeltmiş Donnie Darko ve F.A.Q about time travels gibi filmlerden sonra izledigim en harika zaman yolculugu filmidir.Kesinlikle izlenmeli kurgu mükemmel 8.2/10
neyzenneyde
neyzenneyde

25 Kasım 2010 tarihinde eklendi
izlemeye değer bir film diye düşünüyorum gerçekten çok ilgi çekici bir konuya sahip..izleyin görün...
erdenizpasali
erdenizpasali

20 Nisan 2010 tarihinde eklendi
film sakin başlıyor.. mekan ormanlık arazi, gerilim filmi için ideal yani. e tabi ormanda tek başınıza ilerlemek de cearet ister.. gerçi adama gelen ilahi cesaretin kaynağı belli ya neyse =) bir yere kadar tahmin edebiliyorsunuz filmi.. hadi artık köprüleri kurun da üstünden geçelim diyorsunuz.. derenin üstüne köprü kuruluyor tam geçerken bi bakıyorsunuz ki altınızdan koskoca istanbul boğazı akıyor.. 10/8
c-citil
c-citil

16 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
dikkatli izlenmesi gereken bir film yoksa ya şimdi bu kaçıncı hector du diye aklınız karışabilir.
phantomist
phantomist

19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
oldukça düşük bir bütçeyle çekilmiş. 3-4 kişi etrafında dönen, fantastik ve süper bir kurguya sahip film.

Filmin sonu aslında olayların başladığı yer olduğu için, filmin sonunu basit olmuş diyenler, filmi anlamamışlar demektir...

Bulup izlenesi bir film...
cenabettinbey
cenabettinbey

13 Ocak 2010 tarihinde eklendi
arkadaşın biri 7.7 puan vermiş, diğer bir arkadaş neden böyle küsürlü puan verdin diye kendince tiye almış..
herkesin bildiği birşey ama açıklamak ihtiyacı hissettim.

10 üzerinden yapılan bir oylama sistemi var, gerek bu sitede gerek imdb.com da...10 üzerinden 7,7 verildiyse bu yüzde 77 gibi bir orana eşittir. Herhalde rakam küsürden kurtulunca bu haliyle anlaşılıyordur artık.

Film çok iyiydi. zamanda yolculuk güzel kurgulanmış. ben de 7.7 puan veriyorum !!!
deryalee
deryalee

20 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Filmin kurgusu müthiş yanlız oyunculuk pek yüz güldürmüyor, bu filmi daha fazla bütçelerle tanınmış kişiler çekseydi ortaya çok daha etkileyici bir film çıkabilirdi. Yinede güzel tad bırakan bir film.