Barda
3,7

d-s-yy
d-s-yy

31 Ocak 2008 tarihinde eklendi
çok abartılı olmuş film bence.ama gerçek yaşamdan alınışı iyi olmuş.hakan boyav ve nejat işle muhteşem.
anlatici-club
anlatici-club

6 Şubat 2007 tarihinde eklendi
barda gerçekten başarılı bir yapım izlenilmeyi hakediyor degişik bir konu işlenmiş bir şeyi daha belirtmek istiyorum bana göre nejat işler bu tür rolere daha çok yakışıoyr psikopat ve kötü karekterler nejat işlere romatik erkek rolerinden çok daha güzel uyor bu filmdede bu düşüncemi dogrularcasına harika oynamış kutlarım
sheva-1905
sheva-1905

23 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
filmde hepimizin hergün karşılaşabilcegi seyler anlatılmıs belki hergün hepimiz böle pskopatlıklara maruz kalmıyoruz ama emin olun onlar gibiler aramızda dolasıyo onn için bu film gercekcide olması nedeniyle 10 /8
origami-2
origami-2

30 Ocak 2008 tarihinde eklendi
insanı allak bullak eden bir film..izlenmeli bence. nejat işler in oyunculuğu süperdir. kanımca gerçek yüzünü bu filmde gösterdi bizlere..
restkon20
restkon20

23 Nisan 2007 tarihinde eklendi
nejat işler tam psikoya bağlamış oyunculugunu çok beğendim.film de çok güzeldi.izleyin derim
csandikcioglu
csandikcioglu

28 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Bence en iyi türk filmi ya da çok inanılmaz demek çoğu filme haksızlık etmek demek...Serdar Akar Cannes ödüllü ve çok iyi gelecek vaad eden bir yönetmen ama ben bu filmde öyle aman aman bi şey bulamadım..Çekim tekniği başarılı ama bir insanın manyaklığı,psikopatlığı sadece küfür ederek anlattırılmamalı.Bu bağlamda nejat işler ve diğer bar gaspçılarını beğendiğimi söyleyemem..Bence vasatın az üstünde bir film.Ama böyle cesaret gerektiren filmlerin sinemamıza girmesi beni ziyadesi ile mutlu ediyor
todesengel-tod
todesengel-tod

29 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Çok güzel film sayılı güzel Türk filmlerinden güzel oyunculuk iyi senaryo sonuda tam istediğim gibi bitti oh be dedim
onur172003
onur172003

25 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Öyküsü etkileyici ama film için soylenecek pek birşey yok.Çok kötü...
jordan585
jordan585

30 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bethoven na katılıyorum film insanı çokk etkiliyo sahneler çok fena bnmde moralim bozuldu ama film fena dğildi 10 üzerindn 7
sefoliaga2
sefoliaga2

30 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bu film türk sinamasına zarar veren filmlerdendir.Nejat İşler'i beğenirdim.Ama bu filmle gözümden düştü.Özellikle taciz sahneleri beni çok ama çok rahatsız etti.Böyle türk filmi istemiyoruz.
nigerian
nigerian

16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
en sonunda gidebildim bütün tersliklere rağmen.yabancı filmlerde küfürler havada uçuşurken ve hayranlıkla izlenirken bu filmde hele türkiye gibi bir ülkede argonun fazla ve gereksiz bulunması son derece saçma.ardarda oynayan onca içi boş yıldızı bol filmlerdense barda kendini güzel sıyırıyor aradan.filmde herşey iyi güzelde filmin sonunda savcının verdiği karar gerçek hayattada uygulanıyorsa vay türkiyenin adalet sistemine ve de helal olsun o savcıya.farkı fark edin ve gidin bu filme.
5-salon
5-salon

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Barda filmi ülkemizde görülen nedensiz şiddeti çok iyi ele almış bir filmdir bence.Filmi izledikten sonra aklımıza gelen "şimdi o adamlar bunu neden yaptı?" sorusuna cevap veremeyişimiz bunun kanıtıdır.Şiddetin her türlüsü kötüdür ama nedensiz şiddet bir vahşettir.Barda filminin yönetmeni ve oyuncularını tebrik ediyorum.İzlediğim günden beri bu filmi düşünüyorum.Bence düşündüren film iyi filmdir.Umarım türk sineması böyle filmlerle çok iyi yerlere gelir
saniser
saniser

22 Nisan 2007 tarihinde eklendi
gemide'den sonra çok da etkilenmedim açıkçası,ama genel olarak ayrı bi film olarak ele alırsak,kamera kullanımı çok başarılı olmayan ama dier yönleriyle bu açıını rahatlıkla kapatan bi türk kültü olmaya aday film. bu arada serdar akarın bütün filmlerinde dier filmlerden bol alıntı wardır,dikkat etiiniz mi bilmem.bardadakiler: nerde kalmıştık?,bütün bu bokları yedikten sonra!,futbol asla sadece futbol deildir..10 üzerinden 8.5 veriyorum
husoz88
husoz88

3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en iyi filmlerden biriydi.Serdar Akar ve Nejat İşler çok iyi iş çıkarmış.Bir Türk filminin bu kadar iyi olacağını beklemezdim.
Fakat şiddeti sevmeyenler filmden nefret edebilir.
fatoaysel
fatoaysel