dilosss
22 Mart 2007 tarihinde eklendi
filmi bugün izledim..ve acayip etkilendim..içim acıdı..yapılanlar tam bi vahşet..anlatılmak istenen tema gerçek..nejat işleri gösterdiği oyunculuğundan dolayı tebrik etmemek mümkün deil..bu arada birine saati sorarken dikkatli olun..
Sömestr döneminde yayına giren en iyi Türk Yapımı diyebilirim..Oyunculuklar Film konusu gerçekten çok güzel..ayrıca Nejat işleri ayrıca tebrik etmek gerekir başarılı oyunculugundan ötürü..
Ben filmi 26 Ocak'ta Emek Sinemasında yapılan gala gösteriminde izleme fırsatı buldum.Filmi izlemeye başladığınız ilk dakikalardan itibaren olayın içindeymişsiniz gibi hissetmeye başlıyorsunuz.Film gerçektende ağır işgence ve tecavüz sahnelerini barındırıyor.O sahneleri izlerken lanet okuyorsunuz içinizden.Film kesinlikle ailecek gidilip izlenicek türden bir film değil.Bütün film boyunca argo konuşmalar yer alıyor.Ama öle bir argo ki insanı rahatsız etmeyen karakterlerin üzerine mükemmel bir şekilde oturmuş argo diyaloglar.Ve film bitti herşey çözüldü derken iliklerinize kadar ürpermenize,ağzınızın açık kalmasına neden olucak mükemmel bir final.Uzun süre etkisinden çıkamayacağınız,hayatınızı tekrar gözden geçireceğiniz -TGG- bir film.Miğdenizin ve sinirlerinizin kaldırabiliceğini düşünüyorsanız mutlaka gidin...
hayır konu güzel final güzel oyunculuklar güzel ee tamam çogu yabancı filmlerde goruyoruz işkence sahnelerı falan ama göze batmıyor dozunda yapıyor adamlar ama o hortumla dövüldükleri sahne ne kadar uzun tutulmuş bazı sahneler abartılmış gereksiz yere uzatılmış dava kısmına final kısmına daha cok dikkat cekılerek daha mesaj verıcı bir film olması saglanabılırdı...
bu film türkiye de ne kadar uc noktalarda insanların oldugunu gösteriyor arkadaşlar gercekten iyi bir film o genclerin hic yere eziyet edilmesine insan dayanamıyor belki ama bulundugum sinema salonunda o eziyetlerden mutlu olan insanları görünce bu filmin daha zamanı gelmediğini düşünüyorum cünkü halabu filmi izlerken şiddet sahnelerinden zevk alanlar var
arkadaşlar bence o kadar iyi değil ama yönetmen gençlere iyi mesajlar vermeye çalışmış.filmi izleyenler zaten filmin vermek istediği mesajı anlamışlardır
Gerçekten Serdar Akar bu filmde dramı ve gerilimi çok iyi sentezlemiş. Evet filmde argo var ama filmin kendisi zaten argo. Oyuncuların performansı olağanüstü (özellikle erkek oyuncuların). Dialoglar çok inandırıcı, ve film bütünüyle çok etkileyici. Ayrıca filmi izledikten sonra yaptığım herşeyi Tekrar Gözden Geçiriyorum! Not:Filmde çalınan şarkı çok güzel.
Filmi ben beğenmedim,Nejat İşlerin performansı iyi ama neden böyle bir filim yapılmış amaç ne ,insana ne katar ayrı bir konu.Boşa harcanmış filim kareleri insanın zamanını çalıyor.Kimi insanlarıda etkiliyor böyle sokaklarda racon kesmeye milleti rahatsız etmeye teşvik ediyor.Kötü bir yapım,izlemesenizde olur yani.
gayet anlamsız bi şiddet gereksiz bi vahşet,mide kaldıran jiletleme sahneleri bol bol küfür...tamam olayın gerçeği de bunun üzerinden gidiyor olabilir ama en azından seyirci olarak olayların biraz daha içine girebilseydik.aslında msj verme kaygısı düşünülerek mi çekilmiş,yoksa ego tatminine götürecek bir oyunculuk denemesi mi bilemiorum.gereksiz bir film...
serdar akarı gittikçe kotüye giden yonetmenlik serüveninde onemli bir yere sahip.konusu farklı işlenişi apayrı ve yapmacık ozellikle sonu tam bir facia!
ya bu serdar akara hayranım ya bu kadarmı doğal olur bir insan bu kadarmı yaaa bu birincisi 2.si nejat işler kendi sınırlarını zorlamış müthiş bir oyuncu tebrik ediyorum... 3.sü film ne testere nede başka bişi beni bu kadar gerdi kasıldım yaa koltuğa yapıştım süperdi olağan üstüydü 50 kere izliceğim filmlerden oldu finalde harikaydı sözün özü hayran kaldım müemmel ötesiydi ve sinemamızın kilometretaşlarından biridir izleyince anlıcaksınız ;)