Barda
3,7

ahuahu87
ahuahu87

10 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
filmi çok beğendim ama sinemada izlemedim ki zaten sinemalık bi film deil bence...hikayenin gerçek olması dramatik sahnelerin traji komik bi şekilde sahnelenmesi güzel bi sonla bitmesi güzel bi senaryosunun olması falan falan filmi çok güzel yapan unsurlar bence izlemeye değer çok güzel bi film
halkam
halkam

3 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle etkileneceğiniz bir film benden izleyecek olanlaratavsiye gece yatmadan ve tatilden önce sakın izlemeyin özellikle bayanlar:)
sasili
sasili

23 Nisan 2009 tarihinde eklendi
serdar akarı gittikçe kotüye giden yonetmenlik serüveninde onemli bir yere sahip.konusu farklı işlenişi apayrı ve yapmacık ozellikle sonu tam bir facia!
tragedystreets
tragedystreets

13 Nisan 2009 tarihinde eklendi
İğrenç diyenler argo kelimeleri duymamak için soluyolar ama kufur hayatın parçası
badboy-mami
badboy-mami

28 Mart 2009 tarihinde eklendi
bence türk filmlerinin en iilerinden........
tussunami
tussunami

17 Mart 2009 tarihinde eklendi
Bence Recep İvedikten daha iyi bir film. Türk filmlerinde küfür moda olmadımı? Isssız adamda erotik sahneler burdakinden daha fazla değilmi. Filmin kalitesizliğinden bahseden arkadaşlar kaliteli kaç Türk filmi var parmakla sayılamayacak kadar az bir kaç Şener Şen filmi ve Babam ve oğlum. Geri kalanı balon.
Meslord

Mükkemmel ötesi bi film ;) 10 üzerinden 10
Augustus-2
Augustus-2

19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
gerçekten tüyleri diken diken eden bir yapım. öyküyü bildiğim için istemeyerek seyrettim ve film bittiğinde yine seyretmemiş olmayı diledim. bir çok gerilim filmine 'gerilim böyle olur' diye kafa tutacak bir film. gerçek olaylardan esinlenilmesini ise 'insan olamama' durumuyla yüzleşmemiz olarak görüyorum. nejat işlerin o nursuz ve sevimsiz edası bu filme çok şey katmış.
sunofdarkness
sunofdarkness

25 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten iyi bir film. Bizim evimizde uyurken, o bar köşelerinde nelerin yaşandığını ve iyiki evde oturduğumuzu gösteren bi yapıt.
semih198
semih198

20 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Belki ben burda bu yazıyı yazarken her hangi bir cafede yolda ya da sokakta neler yaşanıyor .. insan olmamak adını böyle insanların yaptığı ..
serdar akar teşekkür ediyorum çok güzel bi film olmuş ..
MojoRising
MojoRising

10 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Barda filmi içini burda yazilan yorumlara ek olarak sunlari söyleyeyim bende. Film niye acaba bir ''Rezervuar Köpekleri'' kadar etkileyici ve uluslararasi anlamda basarili olamiyor konusuna girelim ilk önce; Filmin gerçek bir olaydan alinmis olmasi kötü karakterleri ''Rezervuar Köpekleri'' filmindeki gibi fetislestirmeyi engellemis.Yani, yönetmen bu kadar kötü seyler yapan insanlari olay gerçek olmasa daha sempatik yaparmis.(Sinema tarihindeki hemen hemen bütün kötü adamlar en berbat seyleri yapsalar da sempatik yanlari da vurgulanir yönetmenlerce Bknz.Joker,Tony Montona(Scarface),Hannibal vs..) Filmdeki olaylari yasayan gerçek insanlara saygisizlik olmasin diye kötüler olduklari gerçek yüzleriyle gösterilmis ki sinema gerçekleri gösterme sanati degildir genelde. Neyse anlatabildim sanirim, bu yüzden film belgesel soguklugunda ve etkileyiciliginde ama farkli bir sinema büyüsü var miydi derseniz bence yoktu.
devrancevher
devrancevher

19 Kasım 2008 tarihinde eklendi
nejat isler karizmasiyla filme damgasini vurmus, güzel film
hero8282
hero8282

16 Kasım 2008 tarihinde eklendi
sert bir film olduğu şüphesiz..
romantizm dolu bir ilişkiniz varsa sevgilinizle izlemenizi önermem.

Altınkozada filmin galasında bir arkadaşım filmdeki kızlarla fotoğraf çekinmek istedi, ben de tanıyomusun ki bayanları hayranıymış gibi fotoğraf çektirme heveslisisin diye sorma gafletinde bulundum. Arkadaşım kızların yüzlerine ve elle göstererek şu banyoda tecavüze uğrayan, şu tuvalette, şu da jiletlenen şeklinde bir diyalog yaşanmasını sağlamakta gecikmedi.. sert bir film arkadaşlar; ama "kenarmahalle adamlarının" özlemlerini ve hayattan intikam alma duygusunu yansıtması yönü filme seyredilebilirlik katıyor..
cougarcop
cougarcop

14 Kasım 2008 tarihinde eklendi
film ilk başta beni fazla etkilemedi ama olayın gerçek olaydan esinlendiğini bilince farklı bakmaya başladım filme.nejat işlere laf yok mükemmel oynamış.diğer oyuncular biraz daha iyi oynayabilselermiş çok daha ekileyici olabilirmiş.ama türk sinemasının gerilim dalında iyi örnekler çıkarması beni umutlandırıyor.izleyin ama sonrasında kesinlikle bir sulu zırtlak komedi filmine de vakit ayırın.çünkü asabınız hayli bozulacaktır.7/10