Barda
3,7

dark-quarantine
dark-quarantine

29 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Beklediğimin çok altında bir film . Aşırı küfür olması filmi izlemekten bıktırıyor nerdeyse küfürsüz bir diyalog yok kesinlikle izlemeden önce dikkate alınmalı.
onur172003
onur172003

25 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Öyküsü etkileyici ama film için soylenecek pek birşey yok.Çok kötü...
altiyuz66
altiyuz66

17 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Cok kotu. Türk sinemasinin belli bi yere gelebilmesi icin uzun yillar gerektiginin bir gostergesi bu film.
Cok benzer bir konuyu isleyen 'Irreversible' filmini izlemenizi oneririm, boyle bir konu mukemmele yakin bir sinema filmi haline nasil getirilir kiyaslama sansi bulursunuz..
sersero
sersero

12 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Bence güzel bir film. Film yaşanmış bir olayı sadece anlatmakla kalmıyor o olayı işleyenlerin nasıl bir psikolojiyle buna giriştiklerini de irdelemeye çalışıyor. Filmle ilgili dikkatimi çeken en önemli ayrıntı 5 yönetmenin de figüranlık yapması. (Çağan Irmak, Zeki Demirkubuz, Cemal Şan, Selim Demirdelen ve Serdar Akar)Nejat İşler’in yanısıra Erdal Beşikçioğlu’nun oyunculuğu da çok hoşuma gitti.
samsunmy
samsunmy

6 Ocak 2008 tarihinde eklendi
filmin esas bombası en sonda aslında. çoğumuz film bitip de yazılar geçmeye başlayınca vcd'mizi kapatmışızdır. ancak bırakın bütün yazılar geçsin ve film müziği bitsin. henüz film bitmedi çünkü.
karakose9
karakose9

27 Aralık 2007 tarihinde eklendi
ilk yarım saati çok ama çok sıkıcıydı.bırakıp gidebileceğiniz cinsten bir filmdi.özellikle replikler çok berbattı.öğhhğ diyesim geliyordu ne yalan söyleyim.ama bir oyuncu bir filmi ancak bu kadar kurtarır bu kadar yükseklere çıkarır.diğer oyuncular senaryo ve replikler nejat işler seviyesinde olsaydı 10 verirdim hatta oscara çağrılırdı.fakat benim görüpte türk yönetmenlerin yapımcıların göremediği yapmacık oyunculuklar türk sinemasını aşağılara çekmeye devam edecektir.nejat işlerin yerinde olsam türk projelerinin hepsinde çalışmam kendi kalitemdeki oyuncularla çalışırdım.nejat işlerin yanında oynayan oyuncularda fena değildi.fakat filme 7 veriyorsam bunun 6 sı nejat işlerin.
durand90
durand90

25 Aralık 2007 tarihinde eklendi
10 10 10 müthiş bir film.Film gibi film yane.nejat işler çok ei oynamıs.tam bı ıbretlık ve sahsen benı cok gulduren bir yapıt.gercekten tebrıkler...
now-playing
now-playing

29 Kasım 2007 tarihinde eklendi
bence harika bir film.işkence sahneleri mide bulandırıyor olabilir ama nejat işler gibi bir oyuncunun yabancı aktörlere kafa tutabileceğini
bizlere gösterdi.cani korkusuz bir örgüt liderliğini üstlenebilmek iyi bir oyunculuk deneyimi gerektiriyor olsa gerek.ayrıca filmin yaşanmış bir olaydan alınması ayrı bir gerçeklik katıyor duruma.tek kelimeyle süper.
dra-kula
dra-kula

23 Kasım 2007 tarihinde eklendi
barda filmi zaten konusu itibari ve 1997de gerçekten işlenmiş bir durum olduğu için birçok kişinin ilgisini çekti. fragmanlardaki gibi çok aşırıya giden sahneleri yoktu ama devamlı şiddet olması ve şiddeti uygulayan kişilerin çok basit bir işmiş gibi davranmaları ve yaptıklarından dolayı küçücük bir vicdan azabı bile duymamış olmaları kanınızı donduracak. ailece izlenmemeli. 18+ bir film. ağır içerikli küfür de olduğunu belirtiyim. zaten böyle insanları canlandırırken kibar konuşmöalarını bekleyemeyiz. sonuda çok güzel bitti. o gencin telefonu almamasına anlam veremedim. ama gerçektede böyle olmuş hayret.son olarak oyunculuk çok iyi 15 günde çekim büyük başarı. puanlamada şiddetin çok olması ama konunun iyi anlatılamsından dolayı 6
Demirtas
Demirtas

22 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Tek kelime ile vasat. İyi demek mümkün değil. Kötülemekte içimden gelmiyor açıkçası. Film bir türlü bir yere varamıyor. Sürekli bekliyorsunuz acaba ne olacak diye. Sonunu mantıklı bir yere bağlamasını bekliyorsunuz ama yok işte. Beklentilerinizi yüksek tutmadan boş bir zamanda izleyin diyebilirim ancak.
potasyum
potasyum

17 Kasım 2007 tarihinde eklendi
film güzeldi.bazı yerlerinde güldüm diyebilirim;ama sonlara doğru aşırı rahatsız oldum,sakın ailece izlemek gibi bir hataya düşmeyin :)
burakaltunsoy
burakaltunsoy

11 Kasım 2007 tarihinde eklendi
iyilein kötü,kötülerin iyi olduğu bir film(oyunculuk bazında)başlangıcı tam bir felaket.heralde serdar akar'da istemeyerek koydu onları oraya.bol küfür,bol şiddetin olduğu +18 + ailece hatta yanında birisinin bile olmadan izlemen gereken bir fim
okan-kargül
okan-kargül

10 Kasım 2007 tarihinde eklendi
aynen yaaa...ben yapımcı felan değilim ama izlerken çekim hatalarına uyuz oldum..adam tekme atıyor sen mal mal bakıyosun vurdumu lan vurdumu diye...ayıp yani..:)))
mehmeterhanucarr
mehmeterhanucarr

25 Ekim 2007 tarihinde eklendi
oldukça başarılı bir film. hele ki nejat işlerin oyunculuğu süper. yorumlara baktığım zaman argo sözlerin kullanıldığını yazmış bir arkadaş, zannederim dışarıda ne şekilde konuşulduğuna pek kulak vermemiş, ki o şekilde yaşayan insanların konuşma tarzında da hiç bir abartı yok.
sonbaharda-huzun
sonbaharda-huzun

21 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bence çok güzel bir flim çekim hatalarına dikkat edersekk oooo her flimde birsürü çekim hatası var yani :D türk flimmi bulmuşşsunuz daha ne istiyosunuz :D