Barda
3,7

yasinforever
yasinforever

16 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlar siz neyden bahsediyorsunuz Allah aşkına,farklı filmleri mi izledik anlamadım ki..ne oyunculuğu, ne kurgusu, ne de senaryosu tartışılmaya değer bu filmin.."laleli de bir azize" ve "gemide" filmlerinden sonra son olarak "barda" filmi ile serdar akar benim için bitmiştir...tavsiyem; boş verin gitsindir
salebriel
salebriel

14 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bence yakışıklı ve hayranı olduğum nejat işlere bu rol hiç yakışmamış onun haricinde ibretlik bir filmdi
mehtap6
mehtap6

13 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
filmi başarılı denebilecek seviyede.konu güzel,oyunculuk da öyle.işkence sahneleri çok berbat filmi izledikten sonra bunları hepimiz yaşayabiliriz diiye düşünebiliyorsunuz.
73sh3m
73sh3m

13 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
film dram olarak Türkiye de en iyilerinden biri.. izlendiğinde kesinlikle o atmosferi hissettiriyor..
Mine B.
Mine B.

çok piskopat bi film..
freecritic
freecritic

11 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
İddialı ve cürretkar bir film olduğu kesin.Nejat İşler ve arkadaşları bara girene kadar gençlerin oyunculuğu son derece vasat.Şiddet,tecevüz,yapılanlar mide bulandırıcı ,izlerken adamlardan nefret edıyor,onları öldürmek istiyor ya da fılmde biri öldürsün dıye dua edıyorsunuz.Bu duyguları izleyicide yaratabildiği için film çok başarılı bence.Bu tip olaylar Türkiye’de çok yaşanıyor,beyazperdeye yansıtılması iyi olmuş diye düşünüyorum.
skull-dex-skull
skull-dex-skull

9 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
harika bi film
yeryuzu628
yeryuzu628

4 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
çok iyi bir film bence her yönüyle en iyi 10-15 türk film arasına girer arkadaşın biri böyle konulu türk filmleri istemiyoruz demiş her konudan film olmalı türk sineması sadece abuk sabuk komedi filmleri ve sonun hmn anlayabildiğimiz sıradan duygusal filmlerden ibaret olmamalıdır
dizzymisslizzy
dizzymisslizzy

30 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
film kesinlikle gerçekleri yansıtıyo çok rahatsız edici sahneleri var izlerken tüylerimi diken diken eden çok sahne vardı ama bunlar türkiyede olan ve malesef olmaya devam edicek şeyler
sefoliaga2
sefoliaga2

30 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bu film türk sinamasına zarar veren filmlerdendir.Nejat İşler'i beğenirdim.Ama bu filmle gözümden düştü.Özellikle taciz sahneleri beni çok ama çok rahatsız etti.Böyle türk filmi istemiyoruz.
Majör-2
Majör-2

28 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Bu filmi bugüne kadar seyretmediğime pişman oldum.Bana hep 'aile filmi değildir, yalnız başına seyret' dediler bende buna uydum ve sonunda seyrettim.Lakin kimse meth etmemişti filmi ona şaşırmış durumdayım.Türk sinemasından böyle bir yapım çıkması gerçekten onur verici.Sıkıldık artık American takliti action veya komedi filmi ve halkın duyguları ile oynayan 'Kurtlar Vadisi' türü filmler izlemekten.Film tamamen, herşeyi ile öz ve öz bizim günlük hayatta yaşayabileceğimiz 'bize ait olan' olaylara dayanıyor.Anlatımı da inanılmaz derecede gerçekçi.Filmi izlerken kendinizi içinde hissedeceksiniz.Buna garanti veriyorum.Evet, bir aile filmi değil...Evet, çok küfür var içinde...Evet, çok iğrenç sahneler var içinde...Evet, izlerken iğreniyorsunuz...Ama hayatın ta kendisi değil mi bunlar?Bu film de sonuçta bir komedi filmi değil.İzliyorsanız katlanacaksınız...Nejat İşler’i karakter olarak sevmem ben.Ama yaptığı işe büyük saygım var.Adam hakikaten de 'oyuncu'..Oynadığı her filmde, her dizide rolünün hakkını veriyor...Ayakta alkışlamak lazım kendisini...Filmin aldığı puanı da az buldum.Bir filmer 'mükemmeldi' demek için ne yapmak gerekiyor?..Komedi bekliyorduk da başka film mi çıktı?..Sevgi sözcükleri duymak istiyorduk da başka film mi çıktı?Valla ben nice filmlere ne puanlar verdim.Bu film 10 üzerinden 10 almayı sonuna kadar hak ediyor.Emek veren herkese çok teşekkür ediyorum...10/10
yenilige-dogru
yenilige-dogru

25 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Bu film beni çok gerdi,özellikle tecavüz sahnelerinden çok rahatsız oldum.Gerçek bir hikayeye dayanması,içerdiği şiddetin doğrudan insanların gözüne sokulması anlamına gelmiyor.Şiddetin ve küfrün sınırları zorlanmış,abartılmış ve sanki tek amaç izleyicide merak uyandırıp filmin her karesini izlemeye zorlamak.Ben beğenmedim,hiçbir artısı olmadı.Baştan savma ve aceleye getirildiği çok bariz.
sheva-1905
sheva-1905

23 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
filmde hepimizin hergün karşılaşabilcegi seyler anlatılmıs belki hergün hepimiz böle pskopatlıklara maruz kalmıyoruz ama emin olun onlar gibiler aramızda dolasıyo onn için bu film gercekcide olması nedeniyle 10 /8
spywre
spywre

18 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Olaylar karşısında insan gerçekten çok etkileniyor. Toplumsal gerçekleri güzel işleyen ve herkesin izlemesi gereken bir film.
erdost
erdost