ugurtunc
17 Mart 2007 tarihinde eklendi
ffilmin başı süper konser fln kopuyosunuzz nejat işler gelio sıkıntı başlıyor:) gereksiz bir film izlemek isteyen izlesn ama gerek yok kndini sıkıntıya sokmaya.Zaten biliyorsan 1 kaç saatte bişeylerin değişebileceğini gerek yok
hayatımda izlediğim daha doğrusu şiddet ve iğrenç dolu sahnelerinden dolayı izleyemediğim tek film diyebilirim böyle bir filmi çevirmeye neden gereksinim buluyorlar anlamış değilim oyunculuklara bir lafım yok ama böle bir hikaye neden işleniyor bilemiyorum
Filmi ben beğenmedim,Nejat İşlerin performansı iyi ama neden böyle bir filim yapılmış amaç ne ,insana ne katar ayrı bir konu.Boşa harcanmış filim kareleri insanın zamanını çalıyor.Kimi insanlarıda etkiliyor böyle sokaklarda racon kesmeye milleti rahatsız etmeye teşvik ediyor.Kötü bir yapım,izlemesenizde olur yani.
valla suana kadar seyrettigim hic bir filmde midem bulanmadı ama bu filmde midem bulandı. bi insan evladına yapılacak ve seyredilecek bi film degil sadece sonunu merak ettigim icin seyrettim evet sonunu iyi baglamıslar.
Bence en iyi türk filmi ya da çok inanılmaz demek çoğu filme haksızlık etmek demek...Serdar Akar Cannes ödüllü ve çok iyi gelecek vaad eden bir yönetmen ama ben bu filmde öyle aman aman bi şey bulamadım..Çekim tekniği başarılı ama bir insanın manyaklığı,psikopatlığı sadece küfür ederek anlattırılmamalı.Bu bağlamda nejat işler ve diğer bar gaspçılarını beğendiğimi söyleyemem..Bence vasatın az üstünde bir film.Ama böyle cesaret gerektiren filmlerin sinemamıza girmesi beni ziyadesi ile mutlu ediyor
Nejat İşler "Mustafa Hakkında Herşey" in intikamını almış resmen :) gerçekçi olayları yansıtan bir film ama konu daha da süslenebilirdi.ben yönetmeni beğenmedim şahsen...
kesinlikle beğenmedim..harika bi şekilde işlenebilecek bi konu boşa gitmiş..çok boşlukları vardı filmin..2 saati doldurmak için gereksiz ve alakasız ayrıntılarda takılmış..başarısız bi filmdi..ama nejat işleri es geçmemek lazım bu arada..çok iyi bi kötü adam olmuş..tebrik ederiz..
arkadaşlar bence o kadar iyi değil ama yönetmen gençlere iyi mesajlar vermeye çalışmış.filmi izleyenler zaten filmin vermek istediği mesajı anlamışlardır
türk toplumuna yakışmayan bir filimdi bence.her türlü şiddet,küfür,ve açık sahneler vardı.böyle filimlerin toplumumuzu etkilediği ve bunun sonucunda cinayetlerin olduğunun tüm toplum biliyor.böyle filimler olmamalı.ayrıca senaryo da çok kalitesizdi.
ilk çıktığından ıtıbaren ıste benım fılmım dedım.nedendır bılınmez ama nejat işlerın olması cazıp kıldı benım ıcın fılmı galıba.ilk perde vasat olmuş gençlerin oyunculukları reklam fılımlerındekı kadar kotu.nejat işler işin içine girince aksıyon ve oyunculuk canlanıyo.ama vasatı aşmamış.fılmın sonunda sıze verdıgı ve aklınızda kalmasını ıstedıgınız hıc bısı yok.alısık olmadıgımız bır turk sınema tarzı oyuzden yınede ızlenebılır.
arkadaşlar herkes bu filmi izlesin ve görsün öncelikle bu film hasılat yapmak için yapılmamış tamamen barların gece geç saatlere kdr eğlenilmemesi gerektiğini çok iyi bir biçimde ortaya koymuşş..Günümüz gençliğinin barlara olan tutkusunu çok iyi ortaya koymuşş..Bu filmden sonra inşallah barlarda gerekli önlemleri alırlar..Türkiye nüfusunun 30 yaş altı insan sayısının 50 milyon olduğu konuşuluyo bu da barlara olan ilgiyi açıkca gösteriyo işte bu film gençleri bilgilendirmek amacıyla çok iyi kurgulanmış bir film ve bu filmden sonra şunu demek istiyorum Nejat İşler gözümden düştü gerek Gülbeyaz gerekse Aliye'de çok iyi bir oyuncu olduğunu söylediğim Nejat İşler hala daha çok iyi bir oyuncu olsa da Bu rolden dolayı gözümden iyice düştü
hayır konu güzel final güzel oyunculuklar güzel ee tamam çogu yabancı filmlerde goruyoruz işkence sahnelerı falan ama göze batmıyor dozunda yapıyor adamlar ama o hortumla dövüldükleri sahne ne kadar uzun tutulmuş bazı sahneler abartılmış gereksiz yere uzatılmış dava kısmına final kısmına daha cok dikkat cekılerek daha mesaj verıcı bir film olması saglanabılırdı...
Gerçekci olmak lazım.Film ilk yarım saati belki tarihin en kötü film açılışlarından biriyle baslıyor oyunculuklar cok amatör ve bırcok yerlı dızıyı bıle mumla aratıyor.fılmın daha sonrakı bolumlerı ınsanı bıraz sarssada nejat işler dısında bır oyunculuk gorunmuyor ayrıca her sanıyeye 2 ıgrenc kufur sokusturmakta fılmı izlerken zorlaştırmıyor degıl,tgg denılen yersız ıfade tum fılmde bunaltıcı bir soylemden öteye gıtmıyor,fılmın son bolumundekı savcıyı sankı bır mafya babası edasında gostermek ıse bence turk hukuk sıstemını zan altında bırakıyor.Genel anlamda bir turk fılmı acısandan dusunursek ılgınc,toptan dusunuldugunde vasatı bile aşmayacak bir film...