son zamanlarda izlediğim en etkileyici türk filmi.Nejat işler ve ekibi inanilmaz oynamiş.Günümüzdeki adaletin işleyisini suç ve ceza kavramlarını çarpıcı şekilde önümüze sermiş.ellerine sağlık... gerçek bir olaydır.ve gazetelerimizin 3. sayfasında cıkması dahada çarpıcıdır.
filmi dün izledim...biraz ağır başladı ama çok etkileyici ve sürükleyici şekilde devam etti...bayan oyuncuların performansını pek beğendiğimi söyleyemem ama nejat işler e laf yok tabi :) film, izlerken size olayları değişik bakış açılarıyla görmenizi sağlıyor...müzikler de olağanüstü...bence bi gidin izleyin, türk sinemasına destek verelim :)
barda gerçekten başarılı bir yapım izlenilmeyi hakediyor degişik bir konu işlenmiş bir şeyi daha belirtmek istiyorum bana göre nejat işler bu tür rolere daha çok yakışıoyr psikopat ve kötü karekterler nejat işlere romatik erkek rolerinden çok daha güzel uyor bu filmdede bu düşüncemi dogrularcasına harika oynamış kutlarım
shiden çok güsel bir film sadece kişiler ve psikoptlar nejat işler falan hiç anlatılmıo,anlatılmıyo derken onlar nası böyle olmuşlar nasıl bu hale gelmişler kimler? bunlardan hiç bahsedilmiyo ama yinede film güzel begendim:)
oyunculuklar ve her şey mükemmel...benim senin bizim bigün bi yerde karşılaşabileceimiz olayları çok ii gözler önüne sermiş bence film...belki kanlı-kadınlı sahneler biraz abartılmış falan ama o kadar da olcak diorum ben...hiçbir tecavüz sahnesi de öle apaçık gözler önüne serilmiyordu...bence çok başarılı bi film...gitmenizi tavsiye ederim,ama filmden çıkınca cidden üzülüp paranoyak olacaınızı da söleyebilirim...
barda bugüne kadar izledigim en iyi türk filmlerinden bir tanesiydi :) nejat işler ve serdar orçin filmi tek başına götürdüler ikilinin performansları süperdi filmde küfürlü sahneler belki çokca vardı ama bu tarz küfürleri sokaklarda tvl erde sıkca duydugumuz yadırganamaz bir gerçek filmin ilk on dk sı çok sıkıcı geldi açıkcası başlarda bir pişmanlık duydum bu filme girdigim için ama işin içine selim (nejat işler) ve grubu dahil olunca tam süper oldu ve iyiki gitmişişm diyorum :)) gitmeyenlere de tavsiye edilir
film tek kelimeyle süper. oyuncularda acaip ii oynamışlar. özellikle nejat işler rolüyle özdeşleşmiş resmen. bi oyuncu ancak bu kadar ii piskopat rolü yapabilir.bi de filmin konusunun yaşanmış olduğu sölenio. bu da filmi daha etkileyici hale getirio. herkesin kesinlikle izlemesi gereken bi film...
Hayatımda izlediğim en iyi filmlerden biriydi.Serdar Akar ve Nejat İşler çok iyi iş çıkarmış.Bir Türk filminin bu kadar iyi olacağını beklemezdim. Fakat şiddeti sevmeyenler filmden nefret edebilir.
ya bu serdar akara hayranım ya bu kadarmı doğal olur bir insan bu kadarmı yaaa bu birincisi 2.si nejat işler kendi sınırlarını zorlamış müthiş bir oyuncu tebrik ediyorum... 3.sü film ne testere nede başka bişi beni bu kadar gerdi kasıldım yaa koltuğa yapıştım süperdi olağan üstüydü 50 kere izliceğim filmlerden oldu finalde harikaydı sözün özü hayran kaldım müemmel ötesiydi ve sinemamızın kilometretaşlarından biridir izleyince anlıcaksınız ;)