alacamlisesi55
1 değerlendirme
1 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Hayatında Fantastik Film izlememiş hayaL dünyası olmayan insanlar için saçma bulunan Bana "Bu Filmi Dünya İzlemeli" dediğim bir başyapıt.Türk sinemasında neler yapılabileceğini göstermiş Çağan Irmak... Benim sevdiğim bir özelliği filmin hertarafı mesaj hertarafı bir konu başta belli bir konu var gibide görünse sürekli olaylaR birbiriyle bağlantılı.Professional oyuncuların yanında çocukların oyunculuklarıda harika. Bu filmin değeri sonradan anlaşılır.Bence reklamı yapılsaydı Sinemada rekor kırabilirdi.Bazı izleyicilerin 2 bayan bacağı görme olayı bu filmde olmadığı için maalesef kötü eleştiriler alıyor.İnşallah bundan sonrada böyle filmler izleriz.Ulakı ilk izleyişim ama son olmayacak.Favorilerim arasında !
Bu filmi 8 yıl evvel.bi arkadaş tavsiyesiyle izle işti m . Arkadaş tavsiye ettiği için sonunakadar ha biletler olacak umuduyla izledim. Film bittiğinde başta arkadasım olmak üzre yö etmene kadar sövdüm. Berbat Bi film
Çağan Irmak ın olduğunu duyunca şaşırdığım bir filmi. Konusu kesinlikle çok etkileyici ve sizi hayatınızda bagdaştıdığınız öğeler ile birleştiriyor. Bu filmi sevmeyip icsellestiremeyen kişiler henüz yeterli hayat tecrübesine ve bilgilerine ulaşamamış olması lazım. Etkileyici hikayesi ve vermek istediği mesaj o kadar simgesel ki herkese yaklaşamaması çok normal. Umarım ülkemizden böyle değerli filmin çıkmış olmasının gururunu herkes keşfeder ve gurur duyar. İnsan gerçekten hikaye anlatıcılığına, bunu köklerimiz ile birleştirme özelliğine sahip sanatçı ve yönetmenlerimiz olduğunun farkında olmak istiyor. Umarım sizde hayatınızda bu filmi bağdaştırıp vermek istediği mesajı alırdınız