denizxsahin
26 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Keşke babam ve oğlumdaki kadro ile çalışmasaydı.Nedense bu filimi izlerken hep baba ve oğlumdaki karakterler geldi aklıma.Filmin müzikleride aynı babam ve oğumunki gibiydi zira Hümeyra nın konuşma şeklide.Filme nedense ısınamadım belkide çok büyük umutlarla gittim içindir.Bilmiyorum beğenmedim
Güzel Masalımsı Bir Film Olmuş.. Bence Filmin Fragmanı, Filmden daha güzeldi :)
Ama oyuncu seçimleri yanlış bence. Çünkü günümüzde komik rollerde oynayan insanları, ruh ve hortlak rolüne sokmuşlar, korku yaratmaya çalışmışlar. Olmamış..
Büyük umutlarla izlediğim bir Çağan Irmak filmiydi. Ama açıkça söylemek gerekirse sinemada verdiğim paraya acıdım. Sonu anlaşılmaz olmuş. (Sinamadan çıkanların çoğu nasıl bittiğini anlayamadı bile!) Konusu güzeldi. Babam ve Oğlum daki oyuncuların çoğu burada. 10/4
filmin tek tutar yanı orijinalliği. farklı birşey izliyorsunuz. oyuncu kadrosu etkileyiciydi ama merak ediyorum oyunculuk namına ne buldu küçük oyuncuların performansları haricinde filmi meth eden arkadaşlar. üstelik filmin girişi kötü; ara verildiğinde(bu arada 1. bölüm 2. bölüme göre çok kısaydı bizim gittiğimiz sinemada) hayal kırıklığı içindeydim. 2 bölümde toparlar gibi oldu ama filmin son bölümü gerçekten komikti. aslında yadırgamıyorum neticede görsel efekt konusunda çok acemi henüz sinemamız. biraz da ondan alıyor mutluluk, yumurta, babam ve oğlum ödülleri. gitmeyin diyemem ama beklentilerinizi yüksek tutmayın. 10 üzerinde 6.
öncelikle çok şiirsel bir film görüntü yönetimi çok iyi senaryo etkileyici müzikler etkileyici sanat yönetiminde bazı aksamalar var.ama yine de çok iyi 10/8.7
Filmi bugün seyretme imkanı buldum ve gerçekten çok geç kaldığımı fark ettim. Masal tadında ve büyüleyici bir filmdi. Oyunculardan kostümlere konuya kadar herşey harikaydı. Çağan Irmak uçsuz bucaksız hayal gücü ile yine mükemmel bir iş başarmış...
Çok etkileyici bir filmdi.Çağan Irmak'a bir kez daha teşekkürler böylesine güzel bir film için.Seyrederken çocukluğuma o masumluğa gittim geldim.Seyredilmesi gereken bir film doğrusu.Oyuncuları ile tam bir bütün.Kesinlikle kaçırmayın derim :)
şöylebi kötü yorum yazan kişilerin begendigi puan verdigi yada diger yazdıgı konulara bakıyorumda bu filme kötü yorumlarda bulunmalarının normal oldugunu anlıyorum :) bu film gerçekten sinema tutkusu olanlar için.yani herkesin kaldırabilecegi tarzda degil.abuk sabuk beş para etmez filmlere 10ar puanlar veriyosunuz ama bu filme verilene bakın gülünç.belki türkiye sinema tarihinin en iyi filmi abartısız..sen ne anlarsın demeyin bu yorumlarda bulabilmeniz için önce seven samurai,casablanca,ran vs vs gibi filmler izlemeniz gerek..kesinlikle izlemeyen izlesin derim.şimdiden iyi seyirler..
Film tek kelimeyle muhteşemdi.Bu filmle beraber Çağan Irmak’ın tam bir sinema dehası olduğu hakkındaki kanaatim kuvvetlendi.Gerek müzikleri gerekse görüntüleri takdire şayandı.Oyuncuları zaten tipik Çağan Irmak kadrosuydu.Burada asıl dikkati çeken çocuk oyuncuların üstünlüğü ve yeteneğiydi.Tabiki Hümeyra, Çetin tekindor ve Yetkin Dikinciler ipi göğüslüyordu.İlk yarıda kendinizi alışılmamış bir hikayenin tam ortasında bulmanızın vermiş olduğu şaşkınlık ikinci yarıda yok olup yerini göz yaşlarına bırakıyor.Çünkü duygular o kadar yoğun ve güzel bir şekilde işlenmiş ki kendinizi tutamıyorsunuz.Herkese filmi izlemesini şiddetle tavsiye ediyorum...
çağan ırmak tan beklediğimiz muhakkak bundan iyisiydi ama çocuk oyuncuları,atmosferi çok güzel tartışmasız.senaryo sıkıntıları var belki.sanırım filmin oluşum aşamasında farklı bir hikaye varmış düzeltmeler yaparken eksikler kalmış.evet mesjlarını aktarabiliyor ama bi şeyler filmin sonunda içine sinmiyor.her şeye rağmen ç.ırmakın farklı bir türdeki cesareti takdiri hak ediyor
masallara inanmayın derler ama her çoçuk ilk masallar la yaşar, ufku geniş hayal dünyasında hep bir kahramanı vardır yada baş rol oyuncusu kendisidir.. en önemlisi o onun kendi dünyasıdır...süper süper başarılı bir çağan ırmak filmi..özellikle çoçuk oyuncular çok başırılıydılar..gerçekliği olmayan bi hikaye ancak bu kadar etkiler insanı...