Ulak
3,9

snock-2
snock-2

11 Şubat 2008 tarihinde eklendi
yazılan güzel yorumlar nedeniyle gittik. ama film gerçekten çok sıkıcı. güzel oyuncular var ama senaryo çok kötü, basit. ne zaman bitecek de gidecez diye bekledim film boyunca. paranıza yazık bence
mod-girl
mod-girl

11 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Çok etkileyici bir filmdi.Çağan Irmak'a bir kez daha teşekkürler böylesine güzel bir film için.Seyrederken çocukluğuma o masumluğa gittim geldim.Seyredilmesi gereken bir film doğrusu.Oyuncuları ile tam bir bütün.Kesinlikle kaçırmayın derim :)
wollkan955
wollkan955

11 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Film için söylenecek tek bir şey var. Sanat yapacağım diye işin içine etmek izlediğim en saçma filmlerden biriydi. Belki eleştirmek yapmaktan daha kolay ancak el insaf demedende geçemeyeceğim. Filmi izlerken kaybettiğim zamana resmen acıdım mistik olcağım şiirsel anlatım yapacağım bilinç altı tasavvuf mesaj lar vereceğim diye yırtınılmış ancak ne yalan söyliyeyim resmen komediye dönüşmüş olay İslamiyetin hrıstıyanlığın ve diğer dinlerin ana felsefesinden araklamalar sözde olmayan bir topluma mesihin gelmesi ve bence en komiğide kullanılan bezdirici lisana arada birde ege şivesinin eklenerek gülünçlük sınırlarını zorlamak.. çağan ırmak gerçekten çok farklı bir yönetmen yol yakınken daha iyi projelerle yeteneğini göstermesi lazım babam ve oğlumun kadrosunu aynen sahaya sürülmüş ve benim nazarımda mirasını yemiş dramatik ve ağlama sahnelerinde ki sömürüde cabası kendisine tavsiyem bundan sonra egeliler uzayda filmini çeksin aynı kadroyla emin olun en azından verdiğimiz paraya yanmayız emeğe saygı tamam sinemamıza destek eyvallah ama bu saçma filme hayır izlenmesi sadece ruhunuzu sıkacak saçma bir film ...
gallonero
gallonero

11 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Çağan bu işi biliyor seyirciyi filmin içine çekiyor ve 2 saat bitene kadar filmden ayrılamıyorsunuz.Bu kez derin bir film yapılmış.Kostümler makaj harika.Yalnız ege yöresi şivesi artık sırıtıyor .Birtek bu beni biraz rahatsız etti.Çetin Tekindor ise döktürüyor.Diğerlerinin yanında oyunculuğu çok ön planda olup adeta diğerlerini eziyor.İzleyin derim ben.Pişman olmassınız. İyilerle kötülerin savaşında masalda olsa iyiler kazanıyor:-)
grnq
grnq

10 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Filmi bugün seyretme imkanı buldum ve gerçekten çok geç kaldığımı fark ettim. Masal tadında ve büyüleyici bir filmdi. Oyunculardan kostümlere konuya kadar herşey harikaydı. Çağan Irmak uçsuz bucaksız hayal gücü ile yine mükemmel bir iş başarmış...
rahsanaltun
rahsanaltun

10 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Ulak..Bu filmi anlamak o kadar kolay ki...Sadece kendi iç dünyamıza bakmamız yeterli...O kadar ince mesajlar varki...Her kelimeye dikkat etmek gerekiyor çünkü her kelime bizi anlatıyor...Tebrikler Çağan Irmak Ve bizi korkularımızla yüzleştirdiğin için Teşekkürler...
nurnurcan58
nurnurcan58

10 Şubat 2008 tarihinde eklendi
harika bir film izlerken insan kendini tamamen filmin içindeymiş gibi hissediyor tek kelimeyle çağan ırmak farkı bu
peaceful1980
peaceful1980

10 Şubat 2008 tarihinde eklendi
ulak bizleri masal dünyasına götürdü bu masalda din kavgaları, iftira, doğru söyleyenin linç edildiği, yalan, bencillik, uyuşturucu satıcıları, kızına para için fuhuş yaptıran insanlar vardı. bir dakika yaa bu masalsa biz nerde yaşıyoruz 2008 yılındayız ve bunların hepsi zaten yaşanıyor. yoksa biz de mi masal kahramanlarıyız. tokat gibi bir filmdi. insan film boyunca kendini sorguluyor ve izleyenler anlayacaktır geride kalmamak ve o köyden çıkanlar arasında olmak için tanrıya dua ediyor. çağan ırmak ın ne kadar farklı bir yönetmen olduğunu anlamak için babam ve oğlumdan sonra bu filmi izlemek gerekir. çıta yükseltmek iste böyle olur. yada çağan zaten en tepedeydi de biz farkında değildik. çok para getirecek herkesin ağlamaktan harap olacağı beyaz meleklerin dolaştığı bir film yapmak yerine riskli bir konu ele almak hatta belli kesimleri rahatsız edecek bir konuyu işlemek her yiğidin harcı değildir. yiğidi öldür ama hakkını yeme derler ya helal olsun çağan ırmak.türk sineması sana emanet
aliugurcakmak
aliugurcakmak

10 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Filmin birinci bölümündeki rolleri tiyatro harmanından çıkmayan sözümona oyuncular yerine getiremez.Çetin Tekindor'un ve Hümeyra'nın seçimlerinin doğruluğu bir kez daha kanıtlanıyor. İşte tam burada Çağan Irmak'ın kalitesi, doğru insanlarla çalışması onu başarıya götürüyor. Senaryo mükemmel ve çok orjinal, hollywood filmlerinde ki fırından çıkmış aksiyon sahnelerinden çok uzak. Kült film yönüde var filmin; insanı hayatını sorgulamaya, birkez daha düşünmeye itiyor. Film müzikleride sizi filme sokuyor. Görüntü kalitesi de en az müzikleri kadar güzel filmin.Kesinlikle gidilmesi gereken, boşa zaman harcayıp, para veripte salondan çıkamadığınız filmlerle kıyaslanmayacak kalitede bir film.
Plagueis
Plagueis

10 Şubat 2008 tarihinde eklendi
güzel bir film ama ulakdan beklentilerim daha fazlaydı daha etkileyici bir yapım bekliyordum. filmde aradığımı pek bulamadım ama türk sineması adına iyi bir film olmuş. oyunculuklar, mekanlar, makyajlar harikaydı. müziklerde oldukça etkileyiciydi. çağan ırmak denenmemiş farklı bir şeye imza atmış iyide olmus.. izlenmesi gereken bir film 7/10
hilalfidan17
hilalfidan17

10 Şubat 2008 tarihinde eklendi
film gerçekten çok güzeldi. emeği geçen herkesi tebrik etmek lazım. yalnız beni rahatsız tek tarafı filmde rol alan tüm erkeklere çekilen siyah göz kalemi biraz fazla kaçmış. direk dikkat çekiyor. onun dışında mükemmel (10/9)
kelebek-ceren
kelebek-ceren

9 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Çağan ırmak bir kez daha kendini kanıtlamışş..Mükemmel bir flimm..Her kesinn gitmesini tavsiye ederimm
mustafabalci64
mustafabalci64

9 Şubat 2008 tarihinde eklendi
gerçekten çok güzel bir film. oyunculuk, senaryo, herşey çok mükemmel. yani mükemmel olmsı bakımından tam bir çağan ırmak filmi. çağan ırmak'ın diğer filmlerini beğendiyseniz bu filmi de beğeneceğinizden şüpheniz olmasın.
srtncvk
srtncvk

9 Şubat 2008 tarihinde eklendi
türk sinemasında karşılaşılması zor olan sıradışı filmlerden bir tanesi. bence çok etkileyiciydi. bir insanın oğlunu hikayelerle yaşatmaya çalışması çok güzeldi. oyuncu kadrosu olarakta oldukça güzel bir film. şiddetle tavsiye ederim.
erolneslihan
erolneslihan

9 Şubat 2008 tarihinde eklendi
filme dün arkadaşımla birlikte gittik.Ve ikimizde hiç bişey anlamadan oradan ayrıldık.Resmen hayal kırıklığı yaşadık.Film gerçekten çok kötüydü.Oyuncular,kostümler herşey çok güzel fakat konu olarak hiç beğenmedim.Babam ve oğlumdan sonra Çağan Irmak beklentileri kesinlikle karşılayamamış.