çok abartlılı aksion sahneleri olmasına rağmen eğlenceli bir film olmuş..detaylara çok takılmadan rahatça izleniyor..benim gibi eski a takımını iyi hatırlayanlar yeni karakterlerinde iyi oturdugunu görecekler( baracus tabii ki mr.t kadar karizma değil ama)..sinemada popcorn filmi olarak bakarsanız gayet yeterli
Yılın en sıkı aksiyon filmlerinden olmuş bazı yerleri inanılmaz abartı ve efekt içersede alıştık artık izliyoruz.Kurgusu ve zekice yapılan planları diğer sıradan aksiyon filmlerinden bu film ayrılmış.Ayrıca filmin mutlaka yeni maceralarla devamı gelmeli.
Çok şükür beyazperde bağımsızlığını kazandı ki şu filmin afişi de eklendi.Fragmandan anladığım kadarıyla dizinin verdiği tadı vermeyeceği ve karakterleri hissettirmeyeceği çok belli.
öncelikle bu kadar iyi bir a takımı izleyeceğimi tahmin etmemiştim gerçekten beni yanılttı bu film çok beğendim güldüm bol bol aksiyon sahnesi izledim finali beni şaşırttı izleyin 10/8