eypkrdgn
1 değerlendirme
20 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Bende aksiyon filmlerinde senaryo arayanları anlamıyorum. Adı üstünde aksiyon filmi. Film gayet başarılı olmuş ayrıca senaryosuda o kadar zayıf değildi.
eski A Takımı gibi olmasa da çok güzel bir film olmuş.özellikle liam nelson liderliği filme tam oturmuş.ayrıca filmi çok akıcı buldum.izlenmesi gereken bir aksiyon filmi olarak düşünüyorum.keyif alacağınız bir film.puanım 8/10
film baştan sona eğlence ve adrenalin fırtınası...bir dark knight filminden aldığım zevki son yıllarda bu filmde de aldım gerçekten... eski dizideki karakterleri hiç tanımayan biri bile rahatlıkla izleyebilir bu filmi...önceki karakterlere pek takılmayın derim ben size...:)))
Yılın en sıkı aksiyon filmlerinden olmuş bazı yerleri inanılmaz abartı ve efekt içersede alıştık artık izliyoruz.Kurgusu ve zekice yapılan planları diğer sıradan aksiyon filmlerinden bu film ayrılmış.Ayrıca filmin mutlaka yeni maceralarla devamı gelmeli.
ben filmden çok oyunculara deyinecem George Peppard yeri doldurulması zor bir aktör bruce Willis iyi tercih bakışları yeter :) gel gelelim Murdock işte kilit adam :) kesinlikle jim carry diyorum tabi o kadar aktörü bir araya getirmek zor sonra MR T var onun yerinede bir boksor iyi olur tyson yaşlanmasaydı iyi giderdi ozaman 50 cent dimi cuk oturur :p ya da yeşil yoldaki Michael Clarke Duncan iyi gider :) sonra yakışıklı için Dirk Benedict yani çok zor değil bir sürü aktör var koy birini gitsin tek korkum karaşimşek gibi hüsran olmasın insan mazidekilerini iyi hatırlamak istiyor...
evet olabilir neden olmasınki.belki bizi dikkate alırlar doğrumu diyim.ama nerede olsun yinede güzel bir film olaçağı kesin nede olsa (bruce willis) abimiz var.