Bu filmi bildim bileli yapım aşamasında. Bruce willis film ilana çıktığındna beri kaç tane film çekip bitirdi, bu hala bitmedi. ya dev bütçeli olacak yada çok sallamıyorlar.
ya zaten fragmandan belli charli angels ın yeni çevrimi gibi bişe olacak abartılı aksiyon sahneleri olan temposu yüksek,arada şaka komedi sıkıstıracaklar al sana yeni neslin A takımı çok tartışılacak bir konusu veya tefarruatı yok kendi açımdan söyliyeyim boş zamanım olursa gidip seyredeceğim tabii o zaman vizyonda daha iyi bir film yoksa:))
Bende aksiyon filmlerinde senaryo arayanları anlamıyorum. Adı üstünde aksiyon filmi. Film gayet başarılı olmuş ayrıca senaryosuda o kadar zayıf değildi.
cehennem silahı görevimiz tehlike zor ölüm serisine yeni bir fenomen daha katılacağa benziyor.aksiyon sahneleri senaryo diziye bağlılık yaratıcılık oyuncuların rollerine oturması açısından bence mükemmel olmuş. ayrıca ne kadara çektiklerinide çok merak etmekteyim.
A takımına giderken yıllar önce diziyi izlerken hissettiğim heyecanı arayarak gitmiştim... Dizisi daha iyiydi, B.Ain boynundaki altın kolyeleri görmek veya kırmızı çizgili minibüs A-takımını A takımı yapan noktalardı bence, biraz hayal kırıklığı yarattı bunların eksikliği bende. Yine de gidilebilir. Sıkı bir A takımı hayranı iseniz benim gibi burukluk hissedebilirsiniz. Karar sizin...