A-Takımı
3,7

butcher-2
butcher-2

5 Eylül 2010 tarihinde eklendi
çocukluğumun dizisi ozamanda 1 numaraydı şimdide çok sağlam bir film olmuş izlenmeli
erdemgtr
erdemgtr

18 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Yılın en sıkı aksiyon filmlerinden olmuş bazı yerleri inanılmaz abartı ve efekt içersede alıştık artık izliyoruz.Kurgusu ve zekice yapılan planları diğer sıradan aksiyon filmlerinden bu film ayrılmış.Ayrıca filmin mutlaka yeni maceralarla devamı gelmeli.
teyyare-com

Gelsin artık;sabırsızlıkla bekliyorum.
ozana99
ozana99

5 Eylül 2010 tarihinde eklendi
10 numara aksiyon. baştan sona durmuyor. sonuna kadar devam eden bir konusu var ki bu pek bu tarz filmlerde olmayan bir şey. genelde konusuz aksiyon yaparlar ama burada hem konu hem bol bol aksiyon var. güzel film kaçırmayın derim.
gencebay
gencebay

6 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Yorucu
senanxx
senanxx

20 Nisan 2011 tarihinde eklendi
filme başlarken vasat bir film diye düşündüm.ama beni yanılttı aksiyon ve kurgu gerçekten güzel işlenmiş.oyunculuk harika olmuş.çok çok iyi diyemem ama 8/10. veririm.
muratdemrel
muratdemrel

17 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Bu filmi bildim bileli yapım aşamasında. Bruce willis film ilana çıktığındna beri kaç tane film çekip bitirdi, bu hala bitmedi. ya dev bütçeli olacak yada çok sallamıyorlar.
dapda
dapda

28 Mart 2010 tarihinde eklendi
Eski B.A Baracus yoksa bu film bence izlenmez. Yeni oyuncuların tat vereceğini sanmıyorum.
gslimtugay
gslimtugay

6 Eylül 2010 tarihinde eklendi
ben şu ana kadar hiçbir filme 10/10 vermedim,resmen harika ötesi olmuş,küçükken de güzeldi,ama şimdi daha manyak olmuş galiba resmen 10/10 diyebiliriz,izlemek isteyen kesinlikle ufak tereddüt bile etmesin,asla ama asla pişman olmayacaktır derim ben...10/10
centennial
centennial

5 Nisan 2011 tarihinde eklendi
A-Takm dizisini zamannda takip etmi bir izleyici ve orjinale yaklamann da hi kolay olmadna inanan bir insan olarak, sinema filmini baarl bulduumu syleyebilirim. Aksiyon ve macera filmi tutkunlar bence bu filmi kesinlikle karmamal... Puanm 8/10...
yasemin-aksoy
yasemin-aksoy

7 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Geriye dönmeli,uyarlamalı ,yeniden çekmeli filmler o asıl olanın tadını veremiyor sanki.Pek umutlu değilim esasen.
incimburcum
incimburcum

24 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Evet ya çoçukluğumda en sevdiğim filmlerden biriydi.ve ıce cube bayılırdım şimdi ise kendime hayret ediyorum :)
james72
james72

7 Eylül 2008 tarihinde eklendi
A takımı.. benimde yıllar önce severek seyrettiğim bir dizi filmin sinema versiyonu :) üstelik bruce willis ve ıce cub var.. bence dizi film kadar başarı sağlarlar..
oguzhanborklu
oguzhanborklu

26 Eylül 2008 tarihinde eklendi
vaaay eskilere guzel bi dönüş.oyuncular da iyi