Film vasat değil kesinlikle, aksine çok da güzel.Kesinlikle hakkettiği yerde değil, ki bir çok kişi de benim gibi düşünüyor.Baştan sona hiç sıkılmadan zevk alarak izledim. 10/10
12 Stones-Anthem For The Underdog bu parçayı da dinlemeden geçmeyin.
Kesinlikle süper film 2008 en kötü filmleri içinde bu filmde var.Acaba neye dayanarak kötü bir film dediler.Merak ettim.Hadi kötü filmler sıralamasına koydun. Sıralamada izlendiğinde zaman kaybı olacak bir çok film var. Ama film süperr.....
her ne kadar konusunu üçaşağı beş yukarı tahmin etseniz de sizi kendisine bağlayan ve aslında hayatın tüm zorlukları karşısında pes etmeme felsefesini anlatan güzel bir seyirlik : 10/8
arkadaşlar felsefe yapmak çok kolay olmuyor,film kaliteli ve felsefeli bir dövüş filmi olunca brad pitt ve edward nortonlu Fight Club oluyor; hafif yüzeysel, fakat eğlenceli konu olunca da ortaya böyle bir film çıkıyor.Fight Club bir klasik lütfen karşılaştırma yapmayalım! Dipnot:Aradaki bi kaç müzik hoştu.