Taşıyıcı 3
3,8

akin-kawlak
akin-kawlak

9 Ocak 2009 tarihinde eklendi
diğer taşıyıcıların hemen hemen aynısı.Bu tür filmlerin edebi değeri olmadığından görsellik ön planda tutuluyor.bu görsellikler lux arabalarla yapılan kovalamaçlar,bol dövüş sahnesi,geyik muhabbeti ve birde güzel kızlar.Olumsuz olarak sadece güzel kız konusunda yetersiz kaldığı görüşündeyim
neoalp
neoalp

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

6 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Tasiyici filmlerinin en fake olan filmi. Beklenmedigi kadar efekler cok kotuydu ama kurgu guzel. Tam bir hayal kirikligi denebilir.
kobe-ycur
kobe-ycur

5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
biraz (baya) abartılı olmuş bazı sahneler ve azcık (baya) saçmalamışlar.izlerken eğlenebiliyosun ama detayları düşünmeyin benim gibi yoksa filmin suyu çıkıyo 10/6
prototif
prototif

5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
ilk 2 filme bakınca insan daha fazla şey beleyebiliyor 3.den. ama ne yazıkki vasat bir film diyebilirim.boş vaktiniz varsa izleyin yoksa heyecana kapılıpda aa süper bir film izleyecegim hevesiyle perde karşısına geçmeyin.10/6
azmanefendi
azmanefendi

5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
jason statham, jet li ile beraber oynadığı filmde,ondan etkilenmiş sanırım..o da 10 kişiyi birden dövmeye başlamış artık..güzel bir aksiyon filmi..beklentiyi karşılıyo..ama "ateşten kalbe akıldan dumana" yada "kapışma" bence çok daha iyi bu filmden..
not: filmin baş kadın aktristi için daha güzel,en azından daha çilsiz birini seçebilirlerdi..
gokturk-61
gokturk-61

3 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bence guzel bır fılım dı ızlemenızı tavsıye edrım
kurt986
kurt986

3 Ocak 2009 tarihinde eklendi
konuşma sahnesi daha çoktu sanki bide eski taşıyıcı flimlerini arattı
yahyasalih
yahyasalih

2 Ocak 2009 tarihinde eklendi
jason Statham olmasa izlenmes bu film .. bence adı kadar güzel deil :) hakkını vermiyoR..
ftemur2
ftemur2

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bence çok iyi olmamış o kdar 10/6
okbey
okbey

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
film değil bence otomobil reklamı
abdullah-kaykusuz
abdullah-kaykusuz

30 Aralık 2008 tarihinde eklendi
mantık arıyabilceğiniz bir film değil ama izlenmesi gerçekten keyif veriyor..!!!
jax82
jax82

30 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Arkadaşlar serinin ilk iki filmini gerçekten çok beğenmiştim ama açıkçası bu beni pek sarmadı. 6/10
tusunlai
tusunlai

28 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Çok kötü değildi ama ben beyenmedim vasat bir filimdi.
yagmur-197
yagmur-197

28 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Taşıyıcı 1 VE 2 nin yakınından bile geçmiyor film..Diğer serilere göre daha sıkıcı..O Rus kızı nerden bulmuşlar çok merak ettim gayet iticiydi..Evde izlenebilecek bir filM diyorum ve 10/6.5 veriyorum selametle
sinan476
sinan476

28 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Statham yine harikaydı, bilgisayar efektleri bariz bir şekilde gözüküyor bir sahnede. Genel olarak Aksiyon ve efektler iyiydi. Arabayı gölün içinden çıkarma fikri şahaneydi. Taşıyıcı 1 kadar iyi değil. Beğendim 7.5/10