beklediğimin çok altında bir filmdi.. ilk 2 bölüme göre çok daha dar alanda ve basit bir konu üzerinde yapılmış statmana yakışmamış bir transporter serisi..
İzlediğim en kötü transporter ne birdeki kadar sürükleyicilik nede ikideki gibi aksiyon var.Saçma aksiyon sahneleride üzerine meze olmuş.10/5 oda Jason için
film orta aksiyon bir film jason abartılı dövüşü + hariç yalnız komik olan film sanki auidi kampanyası gibiydi mercedesi yerden yere vuruyorlar yani...kıza gelince çilli bomdu güzel olabilir çilleri giderse eğer:)
Arkadaşlar, serinin ilk iki filminden bir farkı yok. Bence sinemada izlenecek bir film değil. Belki arkadaşlarınızla DVD keyfi yapabilirsiniz, belki...
bugra_s88; daha önceki filmlerde bi tuşa basıp arabanın plakasını deiştirebiliodu, belki dediin tren sahnesinde de öyle bişey yapmış olabilir, eğer sölediim gibi bişey yoksa cidden çok saçma we büyük bi hatadır.. Bu arada sabırsızlıkla bekliorm filmi, ne zmn vizyona giricek bilen war mı acaba??
ya ne güzeli ikinci filmde resmen saçmaladılar jason a gelince ben çağırsam aksiyon filmi var diye gelecek her filmdede oyanılmazki biraz seçici olmak lazım ayrıca şu hata bulan arkadaş taşıyıcıyı izlememiş galiba adam her dakika plaka değiştiriyor. normaldır o plakanın farklı olması. artık bu tarz filmler baydı tekme atmayla olmuyor bu işler.