Taşıyıcı 3

ruzgar-0007
ruzgar-0007

10 Ocak 2009 tarihinde eklendi
abartılı ama sürükleyici
bi çok yerinde " yok artık" dedirttiği olsa da vaktiniz varsa izlenebilir. Özellikle gitmenizi tavsiye etmem
thrashead
thrashead

26 Nisan 2009 tarihinde eklendi
diğer filmlerin yanından bile geçemez 6/10 izlemesenizde olur.
Bilge-Prens
Bilge-Prens

24 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Taşıyıcı 3ün serinin ilk iki filmine nazaran daha düşük bir temposu var, üstelik senaryo bakımından serinin birinci filmi ile çok benzerlik gösteriyor. Son zamanlarda seri filmler revaçta ama bana sorarsanız gitmiyorsa zorlamamalı :D İzleyin ama fazla birşey ummayın :D
Beethoven-2
Beethoven-2

5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
'okbey06' ve 'koraykozan' isimli arkadaşların yorumları çok hoş olmuş :) Gerçekten de çok fazla arabalı takip sahnesi olduğu için 'alman otoban dizilerini' ve 'araba reklamlarını' anımsatıyor hakkaten Benim yorumuma gelince: Bu tür filmler genelde böyle olur zaten, fazla bir şey beklemeden, adrenaline doyma amacıyla gidersiniz sinemaya, aksiyon ve heyecanı doya doya yaşarsınız, fazla da sorgulamazsınız. Mantık hataları, oyunculuk, klişelik, başarısız cinsellik temaları vs gibi, sabaha kadar yazsak bitmeyecek bi liste oluştururuz bu filmin eksikleri için. Ama amaç eğlenip, aksiyon görmekti, bunu da fazlasıyla verdi film bize. Stathamın çoğu filmi böyle zaten. 7/10 not: Edebiyat meraklıları için Rus edebiyatı ve Dostoyevskiye gönderme yapan sahne çok güzel olmuş. Benimle birlikte bu sahneyi anlayan sinema salounda 5-6 kişi vardı ama mesaj hedef kitlesini buldu
yakuze
yakuze

19 Haziran 2009 tarihinde eklendi
ilk filmi güzeldi sonra bozdularaynı taxi serisi gibi nede olsa fransız filmi :)
sevketkop
sevketkop

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
İyi bir film orta derecede sıkılmadan izleybileceğiniz eğlenceli bir aksiyon tavsiye ederim.
kanaryadasi
kanaryadasi

8 Ocak 2009 tarihinde eklendi
zorla, filmi üçlemek için çekilmiş gibi görünen bir film. ayrıca serinin ilk iki filminin yanına yakışmamış. 10/5
ozana99
ozana99

12 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
serinin en kötü filmi, birincisi çok iyiydi, ikincide izlenebilir iyi bir aksiyondu. ancak bunu kesinlikle izlemeyin. çok kötü. tam bir hayal kırıklığı.
ozkandwd
ozkandwd

17 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
daha iiside olabılırdı ama fenada diildi
g-k-nf
g-k-nf

28 Aralık 2008 tarihinde eklendi
cok guzel bır fılm.sadece bazı aksıyon sahnelerının gecıslerı cok hızlı olmus .
babazul
babazul

8 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Filmin bittiğinin resmidir.Gitmenizi tavsiye etmem enrji,zaman ve para başka bir filme harcanmalı
Murat Demir
Murat Demir

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bu film bir taşıyıcı filmi olarak çok kötü bence paranıza yazık etmeyin bir ara televizyonda izlersiniz.hakettiğide o zaten,jason ın karizmayla bir yere kadar oluyormuş demekki :)
leo86
leo86

27 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bence serinin en kötü filmiydi, sonuna doğru yine aksiyon var yinede,
birde otomobil sahnelerinde hızlı oynatımı abartmışlar hiç zevk alamadım 6/10
lty23
lty23

26 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Seriyi üçlemek amacıyla çekilmiş film. Kötü değil ama birinci ve ikinci filmlerine oranla kötü tabi.
m-ayyildiz82
m-ayyildiz82

6 Ocak 2009 tarihinde eklendi
çok kötü değildi bence izlenilebilir ayrıca bazı sahnelerde aksiyonu izleyiciye tam olarak yansıttıklarını düşünüyorum..