Taşıyıcı 3
3,8

fringe-2
fringe-2

27 Aralık 2008 tarihinde eklendi
arkdaşlar film güzelde bi şey dikkatinizi çekmedimi telefon kulüpesinin orda ismail yk nın posteri var koptum ya:D:D
tamerr07
tamerr07

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Diğer filmleri gibi güzel bi fim bnce izleyin
Said Yılmaz
Said Yılmaz

27 Haziran 2009 tarihinde eklendi
gzl bi filmdi jason statham için izlenir 10/8
candas1903
candas1903

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
güzel filmdi ben begendim şahsen t-bagin olmasıda ayrı bi hava katmış filmede zaten 8/10 derim :)
paperdello
paperdello

5 Aralık 2008 tarihinde eklendi
az önce izledim yine müthiş bir kurgu ve tabiki jason statham olay bitmiştir taşıyıcı şimdiden bizi taşıyıcı 4 de taşıyor...
wavenville
wavenville

12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
aksiyon severlerin uzun bir süre etkisinden kurtulamayacakları bir film olacak fakat natalya rudakova yerine başka birisi düşünülebilirdi. jason yine parasını haketmiş. 10/8...
rockhacker-2
rockhacker-2

12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
jasonnnn tek kelımeyle her fılmı mukemmel ızlmedıgımı fılmı kalmadı artık vızyona gırsede bu son fılmınıde ızlesek;)
kokostarist
kokostarist

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Serinin 2. filmi en iyisiydi kanımca ama bu filmde aksiyonu tempoyu iyi tutmuş. Bana biraz alman otoban dizisini hatırlattı ama yine de 10/7
ultraslan1905antifener
ultraslan1905antifener

29 Aralık 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle aldığı puandan daha iyisini hak ediyor müthiş oyunculuk ve senaryo serinin en güzel filmi diyebilirğim özellikle taşıyıcı 2 den kat ve kat daha iyi bir film ve filmi izlemeden önce kemerlerinizi bağlayın
the-pentagram
the-pentagram

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
filmi izlemiş birisi olarak şunu söylemeliyim ki gerçekten harika bir film olmuş..pişman olmazsınız..son zamanlarda herkesin aradığı heyacan,aksiyon bu filmde mevcut..!
tutkunum41

nolursa olsun soncta trnsprter... bnce ilk 2 film kdar gzeldi
mesut115
mesut115

25 Aralık 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar serinin devamı olarak güzel bir film cekmişler benim izlerken tek sikayetim oldu bas roldeki kız o ney ya biraz daha iyi bir oyuncu alabilirlerdi amator oyuncu olması lazım degildi
mph13
mph13

1 Aralık 2008 tarihinde eklendi
filmde Jason varsa zaten kafadan sinemada izlenir bu film zaten taşıyıcı ve robert knepper olunca bence ortaya tadından yenmez bir film çıkmıştır.
cemileikizler
cemileikizler