Taşıyıcı 3
3,8

jax82
jax82

30 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Arkadaşlar serinin ilk iki filmini gerçekten çok beğenmiştim ama açıkçası bu beni pek sarmadı. 6/10
alonso-ist
alonso-ist

30 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bence güzel oluşturulmuş düşünülmüş sahneler çekimide baya bi zor olsa gerek
abdullah-kaykusuz
abdullah-kaykusuz

30 Aralık 2008 tarihinde eklendi
mantık arıyabilceğiniz bir film değil ama izlenmesi gerçekten keyif veriyor..!!!
hskulu
hskulu

30 Aralık 2008 tarihinde eklendi
süper bir film baştan sona aksiyonla dolu çok beğendim bence herkes gitmeli
pirireis16
pirireis16

31 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle kötü.filmi devam serilerinde hayal kırıklığına neden olan filmlere ekledim bile.televizyon filmi olabilecek seviyenin üstüne çıkamıyor maalasef...
talha-cavus
talha-cavus

31 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Filim gerçekten güzel herkesin neden bu kadar negatif düşündüğünü anlayamıyorum. Bence herkes yanılıyor filim fevkaladeydi ancak bazı çekim hataları yok değil ama ...
ftemur2
ftemur2

bence çok iyi olmamış o kdar 10/6
Murat Demir
Murat Demir

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bu film bir taşıyıcı filmi olarak çok kötü bence paranıza yazık etmeyin bir ara televizyonda izlersiniz.hakettiğide o zaten,jason ın karizmayla bir yere kadar oluyormuş demekki :)
kokostarist
kokostarist

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Serinin 2. filmi en iyisiydi kanımca ama bu filmde aksiyonu tempoyu iyi tutmuş. Bana biraz alman otoban dizisini hatırlattı ama yine de 10/7
yahyasalih
yahyasalih

2 Ocak 2009 tarihinde eklendi
jason Statham olmasa izlenmes bu film .. bence adı kadar güzel deil :) hakkını vermiyoR..
kurt986
kurt986

3 Ocak 2009 tarihinde eklendi
konuşma sahnesi daha çoktu sanki bide eski taşıyıcı flimlerini arattı
gokturk-61
gokturk-61

3 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bence guzel bır fılım dı ızlemenızı tavsıye edrım
prototif
prototif

5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
ilk 2 filme bakınca insan daha fazla şey beleyebiliyor 3.den. ama ne yazıkki vasat bir film diyebilirim.boş vaktiniz varsa izleyin yoksa heyecana kapılıpda aa süper bir film izleyecegim hevesiyle perde karşısına geçmeyin.10/6
jasonbourne-2
jasonbourne-2

5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar Allah aşkına bunlar nasıl yorum ? film tam anlamıyla süper bu ve bu adamın diger filmleri. Jason Stathamın oynadıgı hangi filme kötü diyebiliriz ki ?İtalyan işi,Death Race,Transporter serisi,Crank,Ateşten kalbe Akıldan dumana.. vb
m-ayyildiz82
m-ayyildiz82

6 Ocak 2009 tarihinde eklendi
çok kötü değildi bence izlenilebilir ayrıca bazı sahnelerde aksiyonu izleyiciye tam olarak yansıttıklarını düşünüyorum..