Taşıyıcı 3
3,8

desqur
desqur

22 Aralık 2008 tarihinde eklendi
vasatın üstüne çıkamayan bir taşıyıcı film olmuştu. 10 üzerinden 6 alır. Aksiyonu az bir filmdi. taşıyıcı serisine yakışmamış bence.
eraysinema
eraysinema

23 Aralık 2008 tarihinde eklendi
diğer taşıyıcı bölümlerine göre kötü olsada
vakit kaybı olacak bir film diğil.güzel sahneler var ilk başı biraz saçma
michael-11
michael-11

25 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Filmi İzledim Tam Anlamıyla Süper Diğer Arkadaşlara Katılmıyorum Başı Sıkıcı Diyorlar Bence Baştan Sona Süper Bi Aksiyon... Tavsiye Ederim Zaman Kaybı Değil Zevk Alıcaksınız...
mesut115
mesut115

25 Aralık 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar serinin devamı olarak güzel bir film cekmişler benim izlerken tek sikayetim oldu bas roldeki kız o ney ya biraz daha iyi bir oyuncu alabilirlerdi amator oyuncu olması lazım degildi
tutkunum41
tutkunum41

taşıyıcı 2 daha güzel bunu izledim ama 2.deki tadı vermedi
nilgun-u
nilgun-u

26 Aralık 2008 tarihinde eklendi
geçen hafta izleme fırsatı buldum ama ilk ikisi kadar zevk verdiğini söyleyemem. yine izlenmeyecek kadar kötü değil.
alper-350
alper-350

26 Aralık 2008 tarihinde eklendi
nasıl olumsuz yorumlar yazılmış hayret ediyorum kesinlikle izleyin tavsiye ediyorum senaryo sürükleyici sahneler müthiş 10/9
tiesto364
tiesto364

Bencede O Kadar Güzel DegiLdi En İyisi
1.Dii..
adigett
adigett

27 Aralık 2008 tarihinde eklendi
film genel itibarı ile güzeldi ama aksiyon sahneleri biraz daha fazla olabilirdi diye dusunuyorum...
ebusiddik
ebusiddik

27 Aralık 2008 tarihinde eklendi
harika bi film olmus bence. neredeyse 1. sinden bile guzel olmus. ama basroldeki kız daha iyi olabilirmiş.
g-k-nf
g-k-nf

28 Aralık 2008 tarihinde eklendi
cok guzel bır fılm.sadece bazı aksıyon sahnelerının gecıslerı cok hızlı olmus .
rapublik
rapublik

28 Aralık 2008 tarihinde eklendi
süper filim herkezin gitmesi tavsiye ederim jason statham oyunculuğunu da tebrik ederim süper oyunculuk sergilemiş.
sinema
1 ziyaretçi
28 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Valla her zaman diyorum bu kele utanmadan hala film çekiyorlar hala jason stathamden bruce willis yaratmaya çalışıyorlar ama olmuyo olmuyo berbat berbat ötesi bir film robert knepper olmasa hiç izlemezdim onun için izledim ama tek kelimeyle vakit kaybı
ultraslan1905antifener
ultraslan1905antifener

29 Aralık 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle aldığı puandan daha iyisini hak ediyor müthiş oyunculuk ve senaryo serinin en güzel filmi diyebilirğim özellikle taşıyıcı 2 den kat ve kat daha iyi bir film ve filmi izlemeden önce kemerlerinizi bağlayın
ocan35
ocan35

30 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Taşıyıcı 3 diğer serileri gibi bence başarılı bazı action sahneler biraz abartılı olmuş ama oda filme renk katmış.Dövüş sahneleri olsun otomobil sahneleri olsun güzel olmuş tavsiye ederim sinemada izlemenezi...