sonu gelsede gom player ı kapasam dedirten sıkıcı aksiyonsuz vasat bir film.çok ii aksiyon sahneleri var diyen arkadaşlarda sanırım kendi beyinlerinde aksiyomlar yaratmaya çalıştılar bilinçaltında filmin sıkıcılığına paralel olarak.
Serinin akışına ters düşmüş...Farklı ve kötü bir Frank Martin portresi çizilmiş bu filmde.. o iki filmdeki ağırbaşlılığı ve"delikanlılığından" eser yok...ama yine de bir ve ikinci filmlerin hatrına izlenir 6,5/10
Saçma sapan senaryo boşuna zaman kaybı.Aksiyon sahneleri iyi ama dediğim gibi iğrenç bir senaryo.Yok kızı kaçırıyorlar babasını tehdit ediyorlar başroldeki amcamda kızı bir yerden başka bir yere götürüyor.Ya kardeşim kızı alın rehin babasını tehdit edin sözleşmeyi imzalatın kızı bırakın.yok kızı kaçırıyorlar şuradan şuraya götüreceksin.hayatımda böyle saçma sapan bir film izlemedim amerikalılar iyice saçmalamaya başladı.iyiki sinemaya felan gidip bu filmi izlemedim.verdiğim paraya acırdım yoksa
sevgili arkadaşlar jason statham ın tüm filmlerini izlerim gayet başarılılar ama bu film fiyasko.ha sadece aksiyon için izlerim diyorsanız izleyin ama çok amatör olmuş.mesela;1:adam jason a arabadan 25 mt uzaklaşma diyor.ama maşallah jason 5 km uzaklaşıyor ama fünye patlamıyor.2:adamlar ilk defa munih e gidiyorlar budapeşteye gidiyorlar ama maşallah sanki gps jason a takılı gibi her yeri biliyor.o ormana dalıyor nereden bildin oranın çıkış yolu olduğunu arkasındanda mercedes gidiyor.arabayı bir adam alıyor jason telefon klubesındeyken olaya bak jason bisikletle yakalıyor.evlerin içini nerden biliyosun ki.3:Filmde oynatacak daha güzel bir kız yokmuydu?4:olay tamamen audi ve mercedes in reklamı değil mi?5:Abi tamam hepsini anlarım da filmin 45dk 22.saniyesine bir bakın.duvarda hangi sarkıcının afişi var? İsmail YK ile Müslüm Gürses in.hehehehe yönetmen Baba yı dinliyor heralde.bu kadar komik olamaz bir film.5:uçurumdan mercedes in uçma sahnesi tıpkı bizim türk filmlerindeki gibiydi.olmamış jason.seni daha kaliteli filmlerde izlemek istiyoruz.bu filmin konusu bile yok.! filmi izlerken kaç kişi afişi dikkat etti acaba !
serinin en kötü filmi, birincisi çok iyiydi, ikincide izlenebilir iyi bir aksiyondu. ancak bunu kesinlikle izlemeyin. çok kötü. tam bir hayal kırıklığı.