Taşıyıcı 3
3,8

bugrademir41
bugrademir41

29 Kasım 2008 tarihinde eklendi
fragmandaki sahnelerle sınırlı değilse serinin en iyi filmi olacaktır. ancak Türkiyede ne zaman vizyona gireceği belirsiz..
babakral1981
babakral1981

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
arkadaslar filmi dvd izledim cok guzel bir flim dovus sahneleri cok guzel olmus tavsiye ederi izlemenizi
leo86
leo86

27 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bence serinin en kötü filmiydi, sonuna doğru yine aksiyon var yinede,
birde otomobil sahnelerinde hızlı oynatımı abartmışlar hiç zevk alamadım 6/10
sinan476
sinan476

28 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Statham yine harikaydı, bilgisayar efektleri bariz bir şekilde gözüküyor bir sahnede. Genel olarak Aksiyon ve efektler iyiydi. Arabayı gölün içinden çıkarma fikri şahaneydi. Taşıyıcı 1 kadar iyi değil. Beğendim 7.5/10
hskulu
hskulu

30 Aralık 2008 tarihinde eklendi
süper bir film baştan sona aksiyonla dolu çok beğendim bence herkes gitmeli
g-k-nf
g-k-nf

28 Aralık 2008 tarihinde eklendi
cok guzel bır fılm.sadece bazı aksıyon sahnelerının gecıslerı cok hızlı olmus .
emre2426
emre2426

12 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Film çok güzeldi.Ama bazı dözüş sahneleri çok hızlı ama yinede çok güzel .
demircioglu1903
demircioglu1903

25 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Film süperdi araba kovalama sahnesi süeprdi (bmw) harikaydı. Bi de kız süper rol yapmış ya değişik bi tip bulmuşlar yüzü çilli falan güzel hoş bi kız dı
mekinci1905
mekinci1905

28 Aralık 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar, okuduğum yorumlarda filme haksızlık edildğini seziyorum. insanların yüksek aksiyon beklentilerinden kaynaklı bir hoşnutsuzlukları mevcut. açıkcası çok iyi bir film
akin-kawlak
akin-kawlak

9 Ocak 2009 tarihinde eklendi
diğer taşıyıcıların hemen hemen aynısı.Bu tür filmlerin edebi değeri olmadığından görsellik ön planda tutuluyor.bu görsellikler lux arabalarla yapılan kovalamaçlar,bol dövüş sahnesi,geyik muhabbeti ve birde güzel kızlar.Olumsuz olarak sadece güzel kız konusunda yetersiz kaldığı görüşündeyim
ocan35
ocan35

30 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Taşıyıcı 3 diğer serileri gibi bence başarılı bazı action sahneler biraz abartılı olmuş ama oda filme renk katmış.Dövüş sahneleri olsun otomobil sahneleri olsun güzel olmuş tavsiye ederim sinemada izlemenezi...
Murat Demir
Murat Demir

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bu film bir taşıyıcı filmi olarak çok kötü bence paranıza yazık etmeyin bir ara televizyonda izlersiniz.hakettiğide o zaten,jason ın karizmayla bir yere kadar oluyormuş demekki :)
yahyasalih
yahyasalih

2 Ocak 2009 tarihinde eklendi
jason Statham olmasa izlenmes bu film .. bence adı kadar güzel deil :) hakkını vermiyoR..
golgegur
golgegur

6 Ocak 2009 tarihinde eklendi
serinin en kötü filmi büyük bir hayal kırıklığı yaşadım
armoni74
armoni74

2 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Beklediğim film en sonunda çıktı ve buda diğerleri kadar mütiş umarım 4. filmde çıkar