Taşıyıcı 3

süper filim tavsiye edrim
mph13
mph13

1 Aralık 2008 tarihinde eklendi
filmde Jason varsa zaten kafadan sinemada izlenir bu film zaten taşıyıcı ve robert knepper olunca bence ortaya tadından yenmez bir film çıkmıştır.
bugrademir41
bugrademir41

29 Kasım 2008 tarihinde eklendi
fragmandaki sahnelerle sınırlı değilse serinin en iyi filmi olacaktır. ancak Türkiyede ne zaman vizyona gireceği belirsiz..
babakral1981
babakral1981

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
arkadaslar filmi dvd izledim cok guzel bir flim dovus sahneleri cok guzel olmus tavsiye ederi izlemenizi
mekinci1905
mekinci1905

28 Aralık 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar, okuduğum yorumlarda filme haksızlık edildğini seziyorum. insanların yüksek aksiyon beklentilerinden kaynaklı bir hoşnutsuzlukları mevcut. açıkcası çok iyi bir film
armoni74
armoni74

2 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Beklediğim film en sonunda çıktı ve buda diğerleri kadar mütiş umarım 4. filmde çıkar
rapublik
rapublik

28 Aralık 2008 tarihinde eklendi
süper filim herkezin gitmesi tavsiye ederim jason statham oyunculuğunu da tebrik ederim süper oyunculuk sergilemiş.
bigman-2
bigman-2

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Aksiyon dolu bir film daha.. Jasona arabada yetmemiş bisiklet ve karete show katıyor.. :)
Kaçırılmaması gereken bir film...
alper-350
alper-350

26 Aralık 2008 tarihinde eklendi
nasıl olumsuz yorumlar yazılmış hayret ediyorum kesinlikle izleyin tavsiye ediyorum senaryo sürükleyici sahneler müthiş 10/9
nitzo-esra
nitzo-esra

5 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bu adam kenidini izlettiriyor eger bu tarz aksiyon filmleini seviyorsaniz siddetle tavsiye ediyorum cunku bu tasiyici serisinin en iyisi,ayrica konsuda cok guzel ve mesaj icerikli.
ist-fatihii-22
ist-fatihii-22

6 Ocak 2009 tarihinde eklendi
yuh artık amma abartmışlar diyebiliceğiniz çok sahne var ama yinede fena değil :)
kulunc1
kulunc1

8 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Yorum yazan arkadaşların biraz daha dikkatli olmasını rica ediyorum. Çünkü burdaki yorumları okuyarak film seçenler oluyor.
Bu film elbetteki aksiyon filmi. Dolayısıyla süper sahneler var. Bu tarz filmlere konu,içerik,sanat olarak bakılmaz. Sahne,kurgu,makyaj,kostüm yönünden çok zengin bir film. Aksiyon sevenlere ısrarla tavsiye ederim. 8/10
crowd1
crowd1

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Jason Statham varsa bir filmde film in güzel ve etkileyiciliğinden şühpe etmeye gerek yok.Sürükleyici bir film di.Bazı sahneler 2. filmdeki ne benzese de 10 üzerinde 7 yi hakediyo...
talha-cavus
talha-cavus

31 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Filim gerçekten güzel herkesin neden bu kadar negatif düşündüğünü anlayamıyorum. Bence herkes yanılıyor filim fevkaladeydi ancak bazı çekim hataları yok değil ama ...
fbucuka
fbucuka

14 Kasım 2009 tarihinde eklendi
güzel film tabi birincisi daha güzeldi