Pandorum
3,6

nigvazi
nigvazi

16 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Bu filmi event horizonla kıyaslayanlar yada bu filme türünün en iyisi diyenler galiba başka bir film seyretmişler. Event horizon bir başyapıt, pandorum da ne.
fikretakca1980
fikretakca1980

10 Mart 2011 tarihinde eklendi
Film için fena değil hatta güzelde diyebilirim. Uzay ve yaratık filmlerini seviyorsanız filmi izleyin.onun haricinde çokta ekstra bir şey sunmuyor.bol aksiyonlu bir film 10/6
gslimtugay
gslimtugay

13 Ocak 2010 tarihinde eklendi
bana biraz saçma geldi,ama bilim-kurgu sevenlerin ilgisini çekebilecek bir film,yer yer aksiyon sahneleri de var ama yine kötü olmaktan kendini kurtarmıyor bence...
grossov
grossov

12 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Baş yapıt değil tabiki ama baştan sona sıkmadan izletiyor kendini Ben yapımı başarılı buldum. 7/10
filmmaniac
filmmaniac

30 Eylül 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle merakla bekliyorum bilim kurgu gerilm tarzında uzun zamandır iyi birşeyler çıkmıyordu bu film sağlama benziyor fragmanı izlediğimde işte bu galiba dedirtti beni .
alpenes
alpenes

20 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
yorum yapan arkadaşlar gereksiz bir tartışmaya girmişsiniz..bu tür filmlerin en iyisi turist ömer uzay yolundadır..
dgulkan
dgulkan

15 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Ben filmi beğendim ve tavsiye ediyorum, Resident Evil ve Alien karışımı bişey yorumlarını okuyacaksınız belki ama bence kesinlikle farklı bir his veriyor film.
mozza123
mozza123

10 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Mükemmel değil; ama kendini izlettiren bir film.Türündeki filmlere göre ortalamanın üstünde ama türünün en iyileri ile kıyasladığınızda bariz bir eksiklik olduğunu görüyorsunuz.Senarist filmin sonu şaşırtıcı olsun diye biraz uğraşmış ama sonunu tahmin edebiliyorsunuz.Sıkılmadan izleyebileceğiniz bir film.7/10
kaanguremen
kaanguremen

17 Kasım 2009 tarihinde eklendi
bu film ne zaman vizyona girecek acaba 4 gözle bekliyorum bilen varmı
srhns
srhns

20 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bence Güzel bir filmdi hiç kopmadan sonuna kadar sürükleyen bir film
Leatherface-2
Leatherface-2

20 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Uzun zamandır bu tarz bir film izlememiştim , sıkılmadan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz.. Gayet başarılı bir yapıt..
Ercan A
Ercan A

4 Ağustos 2018 tarihinde eklendi
Şu ana kadar izlediğim en sürükleyici bilim kurgu filmiydi spoiler:

Mutlakaizleyin spoiler: