Aşk Dersi

VcdSamimiyeti
VcdSamimiyeti

5 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Sinema dünyasının en berbat senaryoları arasına girer...Ve senaryo böyle sıradan,böyle eski düz mantık yeşilmçam sineması gibi olunca filmde rezalet oluyor haliyle.Yani 20-30 yıl önce anlatılan şeyleri 2009 yılında film diye çekilip mesaj verme amacı güderek anlatıldığında,bir çok seyirci elbette memnun kalmaz.Amerikan sineması Dünyayı Kurtaran Adamla dalga geçer ama oscar adayı diye sunduğu şu filme bak !Hiç izlemeyin derim4/10
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

25 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Filmin konusu çok güzel olsada Oscar için biraz ağır kaçmışa benziyor..Yani avatarı zorlayacak bir rakip kesinlikle olamaz..:) Ama film iyi..10/8
Isabelle02-2
Isabelle02-2

30 Haziran 2010 tarihinde eklendi
soundtrack ı güzel,pek fena olmayan bir film.didaktik ve realist.
depp86
depp86

21 Şubat 2010 tarihinde eklendi
fazla sıkıcı.. Oscar adaylığı koca bi soru işareti..
hokur
hokur

5 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Yabancı menşeili Yeşilcam filmi. Konu son derece sıradan.

Sadece kız güzel ve sevimli. Sadece kızın hatrına 4/10
centrino-2
centrino-2

6 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Bizim tarzımızdan çok uzak olsa da verilmek istenen verilmiş ama film basitlikten de kurtulamamış bence. Zaman kaybı değil ama kaçırılmaması gereken bir film de değil. Belki de 16 yaşımda izlesem daha etkili olabilirdi ama:)
eladilek
eladilek

20 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Film neden İzmirde gösterimde değil? Bukadarmı az salonumuz var dicem ama, her sinemanın 4 salonunda birden recep ivedik gösterilirse olacagı bu diyorum :S
bohem-72
bohem-72

25 Şubat 2010 tarihinde eklendi
filmi çok merak etmeme rağmen henüz izleyemedim. nedeni Adanada yaşıyor olmam! evet, sinema o kadar ticarileştiki, saçma sapan filmler 3-4 salonda birden oynatılırken belirli çıtanın üstüne çıkan filmler Adana gibi büyük bir şehirde bile gösterime girmiyor malesef. bu sezonda çok izlemek istediğim en az 5 filmi bu nedenle izleyemedim. dünya çapında bir yönetmen olan Fatih Akının son filmide buna dahil! bu sorun neden hiç dile getirilmiyor?