Aşk Dersi

yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

8 Mart 2010 tarihinde eklendi
Bence çok hoş bir filmdi. Güzel bir senaryo, yerlerine çok iyi uyum sağlamış oyuncularla çok güzel bir hale gelmiş, keyifle izledim..
rudeonerudeone
rudeonerudeone

5 Mart 2010 tarihinde eklendi
hoş bir film.eksiği yok,ama tamamen de muhteşem değil.oyuncular bu roller için yaratılmışlar sanki,özellikle sarsgaard ve molinayı daha önce pek çok filmde farklı rollerde izlediysek de hiç göze batmıyorlar ve tam da üstlerine oturan bu rollerde de büyük başarı gösteriyorlar.dediğim gibi kusursuz bir film,ama bir süre sonra hala aklınızda ve önerebileceğiniz ilk filmler arasında olacağını hiç sanmıyorum.mulliganın da yardımıyla bir yere kadar tatlı,bir yerden sonra hüzünlü,yine tatlı bir film.aslında bilinmedik,bizi şaşırtan çok bir şey yok filmde.hatta hiçbir şey yok da diyebilirim açıkçası.daha önce özellikle ingiliz filmlerde gördüğümüz pek çok olay burada da mevcut.zaten aklınızda ayrı bir yer etmeyecek olması da bu gibi özellikleri yüzünden.bir süre senaryosu ve sanatsal,kaliteli diyalogları ile belki biraz farklı bir film olacağa benziyorsa da sonralara doğru bu senaryo da biraz seyrekleşiyor diyebiliriz.oscar konusuna gelince,sanırım alamayacak ama alırsa da kesinlikle üzülmem,sıcak bir filmdi an education.fakat çok şaşırırım orası da bir gerçek.
beck31
beck31

24 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Yılın kaydadeğer İngiliz yapımlarından.Carey Mulligan ve Peter Sarsgaard oyunculukları güzeldi.Anlatılan konunun gerekliliğini düşündüğümüzde ve iyide anlatıldığı ele alınırsa güzel bir film olduğu söylenebilir.7.5/10
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

22 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Kendi halinde bir ailenin kızı olan, lise çağında başarılı bir öğrencinin, kendisinden yaşça büyük bir adamla tanışması ve kurduğu arkadaşlıktan sonra onun çevresine girmesiyle birlikte git gide bu arkadaşlığın bir aşka dönüşmesi ardından da evlilik aşamasına kadar gelmesi başarıyla konu edilmiş. Verdiği mesaj itibariyle dikkate değer, derdini başarıyla anlatmaya çalışmış bir dram. Son dönemlerde yapılmış en iyi İngiliz filmlerinden biri. Ayrıca Oscar da her ne kadar az şans tanınıyor olsa da bir sürpriz yapabilecek derecede olması yalnızca en iyi film dalında ya da senaryo dalında olabilir gibi ama Avatar'ın istilası bu sürprize izin vermeyecektir.
esibelg
esibelg

2 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
filmde her şey ortaya döküldükten sonra jenny ile ailesinin ve jennynin babasının yaptığı konuşma ergenlik dönemi ebeveyn-çocuk ilişkilerini çok iyi özetlemiş. film pek çok açıdan olumlu ya da olumsuz eleştirilebilir ama lise öğrencileri bence izlemeli, onlar üzerinde olumlu etki bırakacağı muhakkak. bence film izlenmeye değer.
ozzy-badd
ozzy-badd

1 Mart 2010 tarihinde eklendi
ben sewdim güzel bir film...oscar adaylığını hak ediyor ama alması biraz zor gibi...yinede carey mulligan ın oalağsütü performansı için izlenemli...çok da sağlam bir senaryoya sahip...ve yönetmen 1960 londrasını çok iyi yansıtmış...bu sene 3 dalda oscar a aday oldu bakalım ne yapacağını göreceğiz :D...
i-luv-movies---
i-luv-movies---

19 Eylül 2010 tarihinde eklendi
carey mulligan bayağı iyi bir iş çıkarmış, filmin konusu da güzeldi bu yüzden 9/10
obra
obra

17 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Oscara aday 10 filmden biri..Ama gerçektende bu boşuna değilmiş.Mutlaka seyredilmeli...İngiltere sineması kalitesini birkez daha ispatladı.
esrayerda
esrayerda

9 Mart 2010 tarihinde eklendi
konu mükemmel işlenmiş oyuncular mükemmel oynamış gençlerin izleyipte ders alıması gereken yapıt güzel
therion-26
therion-26

22 Şubat 2010 tarihinde eklendi
gerçekten tam bir eğitim öğretim filmi olmuş. gençlerin izlemesi gereken bi film. bayan oyuncuyu ilk kez gördüm. oyunculuğunu çok begendim. görsel olarak da kızı izlerken devamlı Kavak Yellerindeki Aslıyı izler gibi oldum. çok mu benziyorlardı ne?
yasintunc06
yasintunc06

9 Şubat 2010 tarihinde eklendi
kurgusu işlenişi mesajı ve sonu çok iyi olan bir filmdi..yavaş ama akıcı..çok beğendim..en azından bir tat bıraktı..tavsiyemdir..8,2/10
mmeerrvvee90
mmeerrvvee90

19 Şubat 2010 tarihinde eklendi
çok çok güzel bir film. izlenilmeli kesinlikle
birkanacar
birkanacar

9 Mart 2010 tarihinde eklendi
Bence konu çok basit ama çok güzel işlenmiş.Carey Mulliganın oyunculuğu gerçekten çok iyiydi.Ve gelecekte uzun bir süre göz önünde olacağa benziyor.Yanlız ders verici bir filmin sonunda iyi bir şekilde bitmemeliydi.Okulu kazanması kötü oldu.