Umarım bu film umarım güzel olur 3D uyumlu korku filmleri moda olduğundan bazıları güzel olmadığı halde 3D olduklarından dolayı izletiyolar ama umarım bu film gerçekten korkutur.
film senrayo ve yönetmenlik açısından idare eder derecede ama ben de boş yere 3D parası verdiğime yanıyorum çünkü 3D ile uzaktan yakından alakası yok. Çok da gidilmesi gereken bir film değil ama illa ben gidecem efendim diyenler boş yere 3D parası vermesin..
Filmin 2. yarısını artık dayanamadım gözlüksüz izledim ve kesinlikle daha cok keyif aldım.. 1.si filimde 3D olan tek şey altyazılar altyazı okumak isteyen gidebilir bu filme..2. Gözlükle izlerken okadar karanlık oluyor ki ekran (ki korku filmi birde olaylar sürekli akşam gelişiyor) hiç bir şey anlamıyorsunuz, taki gözlüğü cıkartana kadar..3.Kesinlikle yukarda da belirttiğim gibi eğer giden arkadaslar olursa o gözlüğü cıkartıp izlesinler zaten görüntü 3Dye belli yerlerde geçiyor sizde anlıyacaksınızdır..Ve filimden sonra verdiğim 30 liradan dolayı gözlerimin dolduğunu hatırlıyorum :)yanımda kız arkadasım olmasaydı oturur ağlardım.. Kesinlikle o parayı hak etmeyen bir 3D..Filmi bence oturup evinizde izleyin..
Bir yazıklar olsunda benden +1 ; Bu ne kadar sacma bir film endüstrisidir yavf ? Bursa gibi bir sehirde bu film vizyona girmiyor, sesimizide duyan yok, nasıl bir mantıkla geliyor bu fimler? İzlenmez diye mi? Kücük bir sehir olsa anlayacagim haftada 4 film girmez 1-2 tanesini getirebilirler ama şaşılacak bir durum utandım...