Kıyamet Melekleri
2,2

cannac88
cannac88

10 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
filimin fragmanı filimden daha etkilici ama izleyecek arkadaşlar okadarda sıkılmazsanız orta dereceli bir yapım olmuştur
JigSaw-2
JigSaw-2

7 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Filmi izlerken konu bakımından mantık aramayın ama izlerken sıkılmıyorsunuz sürükleyici ama büyük beklentileriniz olmasın vasattı 6/10
nesdil
nesdil

5 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
afiş ve konu constantini anımsattığı için gitmek istedik ama gerçekten hiç alakası yoktu. beklediğimin altındaydı. daha etkileyici bi film beklerdik. çok mantıksız yönleri vardı. gitmesenizde olur yani ..
Aytuğ çaglayan
Aytuğ çaglayan

4 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Bu yıl izlediğim en kötü film değil belki ama bu filmi izlerken harcadığım zamana kesinlikle acıdım ...
apiece
apiece

4 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
yazılanlar kadar vasat / kötü değil. kurgu hatalı, senaryo daha iyi olabilirdi. Zorlansaydı bir 'Constantine' olabilirdi. iyileri seçmek için böyle filmlere de ihtiyaç var. o kadar olumsuz bir yapıt değil. eksikleri ve hataları bile eğlenceli :)
tufangul
tufangul

4 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Gerçekten kötü bir film. Her yönüyle zayıf. Koca filmin Restoran çatısında geçmesi de cabası.eminim izlemeye değer başka filmler vardır ..tavsiye olunmaz!!
fundatalay
fundatalay

4 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
tamam muhteşem bir film değil ama berbat da değil. gidilip izlenecek bir film.
seyitoglu
seyitoglu

3 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Çok saçma ve berbat bir film izlemenizi tavsiye etmem...
ilsalaron
ilsalaron

2 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Ben buradaki yorumcu arkadaşların aksine filmi çok beğendim çok etkileyici bir film. Evet belki Kıyamet konusunu işleyip bir yerde Kıyametin kopacağını ve doğacak bir bebekle (Hz. İsa bence tasvir) ediliyor insanlığın tekrar kurtarılacağını anlatıyor (yani bir yerde hiristiyanlık propagandası yapılıyor). Ancak bu filme önyargılı bakmamak gerekiyor bence haftanın en iyi filmlerinden.
demirhan996
demirhan996

2 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
bir zaamanlar gabriel (cebrail) denen bi film oynamıştı ona benzettim biraz.. oda berbattı
ocelott
ocelott

1 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
İsim konusunda tartışan arkadaşlar; Legion incilde yer alan ayetlerde bahsi geçen bir melek topluluğudur ve kıyameti getireceklerinden bahsedilir. Googleda aratarak bulabilirsiniz. Genel anlamda film isimlerinin çevirisine bende bozuluyorum. Çok saçma çeviriler oluyor.

Filme gelince arkadaşlarında dediği gibi her yönüyle berbat bir film. Öylesine bakmak için bile bakılmayacak bir yapım. Açar Constantinei tekrar izlerim daha iyi. Herkese iyi seyirler...
Ufuk-Çizgisi
Ufuk-Çizgisi

1 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Her yönüyle kötü bir film. Tavsiye etmiyorum.
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

1 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
ortagonal dostum sende bu çeviriyi icat eden muhterem zat gibi konuşmuşsun..Asıl sorulması gereken soru şu..Neden en benzer anlamlara çevrilmiyor filmler? ilgi görsün vs. olayına kesinlikle katılmıyorum..Sonuçta bu adamlar kendi filmlerine o isimleri layık görüyorlarda bize ne oluyor? örneğin old dogs filminde adamlar kendilerine yaşlı köpekler demiş. Biz niye bunu yok cnm olurmu öyle şey bu filmin ismi iki babalık olsun diyoruz? Yapılandan çok yapılması gerekenin tartışılması gerek diye düşünüyorum..SaygılaR..
Rinnegan
Rinnegan

30 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Bizimkilerde elbette yabancı dil bilgisi vardır ama filmin adını 'lejyon' diye çevirseler kim gider Allah aşkına? İlgi çeksin diye filmin içeriğiyle ilgili isim koyuyorlar.
scar-face-53
scar-face-53

30 Nisan 2010 tarihinde eklendi
legion: kıyamet melekleri... saçmalığın bu kadarı olur ya bu nasıl bi çeviri ya hiç bi yabancı dil bilgisi yok bizimkilerde??