filme olumsuz yorumda bulunan arkadaşları Kan tutuyodur muhtemelen:))) 10/10 tek kelimeyle Mükemmeldi!diğer Ninja filmleriyle mukayise kabul etmez, 1dk gözümü kırpmadan izledim. Başrol oyuncusu Rainin performansıda bir pop stara göre inanılmazdı, kendini aşmış resmen:)) dvdsi kesinlikle alınmalıenfess bir film
şöyle en çekik gözlüsünden bi ninja olacak,dövüşürken izleyince kendine hayran bıraktıracak, kan içinde yaralı bereli gelecek sana :D ah ahh.. güzel filmdi, sevdim..
Film indirme forum sitelerinde film var,indirip izleyebilirsiniz. Aksiyon sahneleri güzel ama genel olarak daha iyi bir film bekliyordum. 10 üzerinden 7 veriyorum.
30lu yaşlarda olanlar bilirler zamanında Ninja filmleri çok popülerdi, Amerikan Ninja vs. gibi filmler ile salonlar dolup taşardı. Nedense yıllar içinde unutuldu bu tür filmler. Amerikan Yakuza gibi kült bazı örnekler gösterilsede Bu tarz film çok azdır. Ninja Assassin dolu dolu aksiyon sahneleri ile (kabul haddinden fazla abartılmış ama sonuçta bu bir ninja filmi), ninja felsefesini gerçekten çok iyi beyazperdeye aktarmış. Bu tür filmleri arşivde bile bulmak çok zor iken bu güzel Ninja filminin tadını çıkarmaya bakın derim. 9/10.
21. yüzyıl ninja filmi ne eksik ne fazla... filmde başrolü oynayan oyuncu çok ruhsuz. senaryo berbat ötesi... 13-16 yaş arası kitleye hitap eden bir film...
filme eski diyen arkadaşlara katılmıyorum filmin eskisi yenisi olmaz iyi veya kötü olabilir... Bence bu film sahneleri ve aksiyonundan 10/8lik bir film baştol oyuncusuna ruhsuz demişler alakası yok adamın rolu zaten ruhsuz olmak bunuda manastırda zaten belirtiyor kıza benim kalbim yok diyerek... bunları izlemediklerini düşünüyorum olumsuz yorumlara katılmıyorum izlenilebilir harika bir aksiyon filmi....
Eski Ninja filmlerinde ki benim çocukken en sevdiğim filmlerdendi kılıç darbesiyla çoğu sahnede kan bile akmazdı şimdi ise gelişmiş teknoloji sonuna kadar kullanılıyor. Ben açıkçası bir Ninja filmi olduğu için oldukça beğendim ancak fazla abartı ve gereksiz sahneleri olduğu için puan olarak 9/10 veriyorum. Aksiyon severler izlemeli kesinlikle.