zuborbski
13 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlenmesi gereken bir film eğer biraz daha beklenip 3D haliyle vizyona girseydi çok büyük rant yakalayabilirdi. Bugün gittim ve bir daha izlicem ya da BluRay çıkınca alıcam vs. Filmde elbet çok abartı sahneler var. 2010-ninjalar-gerilim diyoruz abartı sahneler olacak tabi ki. Filmi zaten saçma şeyler varsa izlemem modunda izlerseniz keyif alamazsınız. Ben baya beğendim dövüş sahneleri çok hoşuma gitti dediğim gibi 3D olsaydı 10 verirdim can-ı gönülden.Yine de 9/10.
çinli ninja nerden cıktı :) insan bi googlea yazar aratir :)güzel bir film gerçekten yönetmenide 'V for Vendetta' fimini izlemisseniz ordan hatırlayacaksınız. kaçmaz .
Bende uzun süredir bekleyenlerdenim,sabırsızlanıyorum.Bi Rain sadece asyada değil tüm dünyada tanınmakta ve dinlenmekte.Onlardan biri de benim, tavsiye derim çok güzel müzik yapıyor.
Filmde Bir Quentin Tarantino imzası olsa kesin oscara aday olurdu. Aksiyon ve hız soluksuzca devam ediyor, uzakdoğu dövüş meraklılarının kaçırmaması gereken iyi bir yapım
film konu olarak pek dolu olmasada kanlı sahneleri pek bi izlenebilir filmin konusu ninja klanında kucuk yasta egitim alan bir cocugun daha sonrasinda bu klana karsi savasini konu aliyor bu esnada fbı ajanı bi bayani korumaya calisiyor konu aramayıp full aksiyon ariyorsaniz izleyiin ...
Atıyorsun murat atıyorsun ninjaları çinli yapıyorsun hakim olmadığın konular üzerine yorum yapma komik oluyosun. Film için hedef kitlesi belli bir tarz onun için dövüş sanatlarına ilgi duyan arkadaşların memnun kalacağından şüphem yok.
İzlediğim güzel filmlerin arasına alıyorum bu filmide. öncelikle sürekli hareketli olması ayrı bir renk katmış filme, oyunculuklarda hiçe sayılamaz tabii ki. Genelinde güzel bir film, beğendim :) 10/9
İlk 18 yaş sınırı olduğunu duyduğumda testerede bile 13 yaş sınırı vardı demiştim. Ama filmi izleyince 18 yaş sınırını doğru buldum. Film gerçekten süper ötesi sürükleyici. Matrixin yapımcısı Wachowski kardeşlerden de bu beklenir. Sadece erkeklerin seveceği bir film uyarayım.