Ninja’nın İntikamı
3,7

sercanazsoz
sercanazsoz

4 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Atıyorsun murat atıyorsun ninjaları çinli yapıyorsun hakim olmadığın konular üzerine yorum yapma komik oluyosun.
Film için hedef kitlesi belli bir tarz onun için dövüş sanatlarına ilgi duyan arkadaşların memnun kalacağından şüphem yok.
theangelus-2
theangelus-2

6 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Filmde Bir Quentin Tarantino imzası olsa kesin oscara aday olurdu. Aksiyon ve hız soluksuzca devam ediyor, uzakdoğu dövüş meraklılarının kaçırmaması gereken iyi bir yapım
fukubus
fukubus

8 Ocak 2010 tarihinde eklendi
bence filmdeki tek sorun afiş daha güsel resimleri varken bunu koymuşlar..
ferdo33
ferdo33

10 Ocak 2010 tarihinde eklendi
filmi dün sinemada izledim ve iyikide bu filmi sinemada izlemişim çünkü bu film gerçekten internetde felan izlenmez,filme gelince uzun yıllar sonra böyle bir ninja filmini izlerken büyük keyif aldım film zaten +18 ve bu tarz film seven insanları kesinlikle ama kesinlikle tatmin ediyor,filmin başlangıcı zaten oha dedirtiyor sonradan biraz duraklama olsada filmin son yarım saati gerçekten nefeslerinizi kesiyor,burda olumsuz yorum yazanların yorumlarına bence hiç aldırış bile etmeyin zaten murat gibi arkadaşlar daha neyin ne olduğunu bilmeden birtakım yorumlar yazmış ve cevabınıda fazlasıyla almış :)
filmin puanına gelecek olursak her zaman olduğu gibi bazı insanların bu filme min puan vererek egolarını tatmin ettiğini görüyoruz.Bence bu film min 9 puanı hak ediyor.
coolerlime
coolerlime

11 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Kanlı sahneleri oldukça fazla, Sin City i anımsatıyor bu yönüyle, bazen rahatsızlık verici boyuta ulaşıyor bu sahneler, fakat yine de her anıyla sürükleyici etkileyici ve izlenilmesi gereken bir film :)
kagandulek
kagandulek

14 Ocak 2010 tarihinde eklendi
filmin ana karakterini canlandıran oyuncunun bir şarkıcı olduğunu okuyunca şok oldum. Ancak gene de memnun edici bir oyunculuk sergilemiş. Aksiyon severler için kaçırılamayacak kadar güzel bir film. Bu arada filmde bir avuç pijamalı çatlağın :)) Alman özel askeri timini nasıl da hede ettiklerini gördük. Bana kalırsa kötü eleştiriyi de haketmiyor, çünkü sineamalarda adamakıllı ne zaman böyle bir ninja filmi gördük ben hatırlamıyorum. Ayrıca bunlar ninja. Tahtayla dövüşcek halleri yok. O yüzden film uzakdoğu dövüş felsefesine göre gerçekçiliğe çok yakın çekilmiş. Çünkü onların hikayesi anlatılıyor. Çok az da abartılmış olabilir. Ama burada da fantastik, mistik, ruhani öğeler yatıyor ki uzakdoğu filmlerinde bunların hepsi var. Bu film bundan kat kat ötesi bir şey olmuş.
lider---
lider---

15 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bence görülmeye değer bir filmdi..Son zamanlarda izlediğim en iyi yapım..
zdsalbury
zdsalbury

17 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Çocuklarımın 'Rain' ısrarı yüzünden seyretmeye gittim,ilk yarısında neredeyse uyuyacaktım..Çocuklarıma Sho Koshigiden bu yana Ninja filmi seyretmediğimi anlatıp duruken birde ne göreyim Bizim Sho kötü klanın başı olarak filmde değilmi ? Ancak ikinci yarıdan itibaren film sanki bir aksiyon bombardımanına dönüyor ve gözünüzü perdeden ayıramıyorsunuz..Sho Koshigi gibi eski bir Ninja dostu bu kadar yıl sonra görmek çok güzeldi ama kötü adam rolünde olması insanın içini biraz buruyor..
alpatis16
alpatis16

18 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Wachowski kardeşler kötü film yapmaz...matrix... v for vendetta...
gurtukan
gurtukan

6 Mart 2010 tarihinde eklendi
30lu yaşlarda olanlar bilirler zamanında Ninja filmleri çok popülerdi, Amerikan Ninja vs. gibi filmler ile salonlar dolup taşardı. Nedense yıllar içinde unutuldu bu tür filmler. Amerikan Yakuza gibi kült bazı örnekler gösterilsede Bu tarz film çok azdır. Ninja Assassin dolu dolu aksiyon sahneleri ile (kabul haddinden fazla abartılmış ama sonuçta bu bir ninja filmi), ninja felsefesini gerçekten çok iyi beyazperdeye aktarmış. Bu tür filmleri arşivde bile bulmak çok zor iken bu güzel Ninja filminin tadını çıkarmaya bakın derim. 9/10.
jesibundy
jesibundy

8 Mart 2010 tarihinde eklendi
21. yüzyıl ninja filmi ne eksik ne fazla... filmde başrolü oynayan oyuncu çok ruhsuz. senaryo berbat ötesi... 13-16 yaş arası kitleye hitap eden bir film...
eenkei
eenkei

18 Mart 2010 tarihinde eklendi
filme eski diyen arkadaşlara katılmıyorum filmin eskisi yenisi olmaz iyi veya kötü olabilir... Bence bu film sahneleri ve aksiyonundan 10/8lik bir film baştol oyuncusuna ruhsuz demişler alakası yok adamın rolu zaten ruhsuz olmak bunuda manastırda zaten belirtiyor kıza benim kalbim yok diyerek... bunları izlemediklerini düşünüyorum olumsuz yorumlara katılmıyorum izlenilebilir harika bir aksiyon filmi....
Bekir Çimendag
Bekir Çimendag

23 Mart 2010 tarihinde eklendi
300 spartalı filmini seven herkes izleyebilir.. kan şiddet dövüş herşey war diğer yorumlara bakmayın 10/9 verdim ben.... bu filmde senaryo mantık aramıcan kardeşim ipman dan sora izlediğim en iyi uzak doğu filmi
fantom97
fantom97

8 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Bir aksiyonsever olarak bu film çok başarılıydı aksiyon bakımından.Fakat ne var ki film gerçekçiliğini bir yerde yitirmeye başladı.Bir film gerçekmiş hissi verip sonra gerçekçilğimi yitirirse burda bir eksi yapmış olur.8/10
crazydange
crazydange